Napi horoszkóp - A Nyilas mosolyogjon sokat, hogy rá is mosolyogjanak!

2016. január 12., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- Felfokozott várakozással tekintett egy dolog elébe, de nem azt kapta, amit várt. Igaz, a helyzet csöppet sem nevezhető rossznak, csupán túlságosan beleélte magát korábban.

Bika (április 21.-május 20.)
- Belefáradt egy állandó próbálkozásba, úgy érzi, hogy hiába minden erőfeszítés, akkor sem lesz képes eredményt elérni. Talán segítséget kellene kérnie, és még egyszer nekiveselkedni!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Rendkívül fontos tényező az ön mostani helyzetében a megfelelő mértékű bizalom. Azonban azt sem szabad elfelejtenie, hogy mindenki a saját érdekeit nézi. Gondoljon magára is!

Rák (június 22-július 22.)
- A délután folyamán olyan hajtásban lesz része a munkahelyén, ami teljesen felboríthatja a napját. A fontos ügyeket célszerű lenne már délelőtt letudnia, hogy időben végezzen!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Kicsit lehetne megértőbb is a környezetében élőkkel, mert vannak, akik igen nehéz időszakon mennek éppen keresztül. Támogassa őket inkább ahelyett, hogy piszkálja!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Bár a végső döntés az öné lesz ma, azért nem ártana még - akár az utolsó pillanatban is - meghallgatnia valakinek a véleményét, mert lehet, hogy az is segít a döntésben!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Semmi sincs ingyen, mindenért meg kell fizetni az árat, így amikor váratlanul kecsegtető lehetőséggel áll elő valaki, legyen picit gyanakvóbb. Tisztázzák a feltételeket!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Az unalmas, szürke téli hétköznapokon nem árt néha kis változatosság. A mai napját kis sportolással vagy kirándulással tudná feldobni. Egy-kettőre megjön az életkedve! 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Meg kellene próbálnia többet mosolyogni, mert ha ön jókedvű, akkor az élet is gyakrabban mosolyog vissza magára! Érdemes kipróbálnia ezt a fajta gyakorlatot a kollégáin! 

Bak (december 22.- január 20.)
- Arra kell megpróbálnia figyelni, nehogy túlhajszolja magát a nap folyamán. Számos feladattal látják el, önnek mégis a saját tempójában kellene dolgoznia! Holnap is lesz nap!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Rendkívül meg van elégedve egy eredménnyel, ami arra sarkallja, hogy egy kicsit megjutalmazza saját magát. Egy pár nap szabadság például ideális „ajándék” lenne!

Halak (február 21.- március 20.)
- Az élet nem csak a munkából áll! Időszerű lenne előállni egy új hobbival vagy valamilyen elfoglaltsággal, mert így nagyon hamar ismét bele fog fásulni a hétköznapokba!

Heffler Péter

2016. január 12., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...