Horoszkópok

2015.03.23. 14:40

Napi horoszkóp - A Nyilas pazar napra számíthat

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Még mindig szinte kicsattan a sok energiától, és nagy lendülettel végzi a munkáját, nincs olyan, aki ellentmondana ma önnek. Azonban a nagy hajtásban vigyáznia kell az egészségére!

Bika (április 21.–május 20.)
– Kicsit rossz érzése van, mert a közelmúltban olyan döntést hozott, ami nem volt élete legjobb választása. Nincs mese, most már ebből kell kihoznia a maximumot!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Tett egy ígéretet az egyik közeli ismerősének, amit nem akar megszegni. Hisz benne, hogy ettől barátjának is javul a helyzete, ezért mindenképpen még ma elintézi, amit ígért!

Rák (június 22.–július 22.)
– Nagyon igyekszik végrehajtani a tervét, azonban nem várt akadályok nehezíthetik az útját közben. Egyik kollégája hátráltathatja! Rá kell vennie a társait, hogy közös a cél!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Magabiztossága megint nem verdesi az eget. Viszont nem lenne szabad ilyen komoran látni a helyzetet, ugyanis ön is tudja már, hogy irreális célt tűzött ki maga elé a múltkor!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egy fontos szakaszt zárt le az életében. Ezért nem véletlen, hogy nehezen gyógyul a seb. A lényeg viszont, hogy gyógyul, és ezáltal lassacskán egy új fejezetet nyithat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Rendkívül izgatott valami miatt, amit már régóta vár. Már nem kell sokáig várni rá, de addig is próbálja valahogy elfoglalni magát! Úgy gyorsabban megy az idő!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nehezen ért szót a kollégáival, és sokat veszekedhet velük teljesen apróságnak tűnő dolgokon is. Talán a legjobb, ha a mai napon magában dolgozik, nem csapatban.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Pazar egy napra számíthat, amikor minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. Ugye, hogy mennyivel más minden, ha pozitívan áll a dolgokhoz?

Bak (december 22.–január 20.)
– Olyan kérdéseket feszeget most, amikre nem biztos, hogy tudni akarja a választ. Ne feledje, hogy csak akkor nyisson ki egy ajtót, hogyha nem fél attól, ami mögötte lehet.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Elég magabiztos, és megfelelő tudással rendelkezik egy bizonyos területen ahhoz, hogy döntésének jogosságáról meggyőzze a munkatársait. Senki sem fog kételkedni önben!

Halak (február 21.–március 20.)
– Minden szempontot mérlegelnie kell, mielőtt döntést hoz a családját érintő ügyben. Ma viszont már mindenképpen döntenie kell, mert valamilyen irányba el kell indulni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!