Horoszkópok

2015.10.26. 14:08

Napi horoszkóp - A Nyilas sok energiával vág neki a napnak, érdemes lenne ezt a harci kedvet kamatoztatni!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – A lényeg, hogy maga mögött hagyja a múlt keserű emlékeit! Ha sikerül mindent lezárnia magában, akkor egyből észreveszi, hogy jelenlegi kapcsolata akár egy életre is szólhat!

Bika (április 21.–május 20.) – Minden jel arra mutat, hogy új irányt kell vennie karrierjének. Elég jelzést kapott az utóbbi időben, ma pedig itt lenne az alkalom, hogy változtasson is a dolgain!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem kell mindjárt a vészharangokat kongatnia, ha nem úgy mennek a dolgai, ahogy szeretné! Nincs szükség drámai változásokra, csupán rendszereznie kell a feladatait!

Rák (június 22.–július 22.) – Ma nem ön lesz a társaság középpontjában, kicsit háttérbe szorulhat. Ne izguljon ezen, és főleg ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából, ha esetleg zrikálni kezdenék!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nem indult valami fényesen a hét, és az az érzése, hogy ez a nehéz időszak kitart egy darabig. Jó hír, hogy hamar új kihívásokra lel, így előnyt kovácsol az új helyzetből!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Napok óta elég fáradt, ezért ítéli meg annyira borúsan a helyzetét. Egyből tisztulni fog a kép, ha egy kicsit pihenni tud. Máris jönnek majd az ötletek, hogy mivel javíthatna!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nincs más út, itt az idő a csapatmunkára. Túl sokáig próbálta egyedül vinni a terheket a munkahelyén, és ma nem csak kérni, hanem végre kapni is fog némi erősítést!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kicsit sűrű lesz napja, szinte állandóan csörögni fog a telefon, de remekül kezeli majd a zűrzavart. Az esti órákban egy kis sportolás vár önre kikapcsolódásként.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Alkalma lesz olyan feladatokat megoldani, amiket már régen besöpört a szőnyeg alá. Sok energiával vág neki a napnak, érdemes lenne ezt a harci kedvet kamatoztatni!

Bak (december 22.–január 20.) – Nagyon jól alakulhat a napja, igen produktív lehet, de csak akkor, ha nem hagyja, hogy a részletek eltereljék a figyelmét a kitűzött célról. Őrizze meg koncentrációját!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Az utóbbi időben rengeteg dolog frusztrálta. Ezeknek a számát kellene lejjebb vinnie, és egyből meglátja, hogy nem olyan szürke az élete, mint ahogy pár napja látta.

Halak (február 21.–március 20.) – A hetet hatalmas lendülettel kezdte, és szinte megállíthatatlanul menetel a céljai felé. Több időt tud majd szentelni a magánéletének is, jóízű beszélgetések várnak önre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!