Horoszkópok

2015.11.04. 11:47

Napi horoszkóp - A Nyilas sokat elérhet másoknál, ha kedvesen bánik velük

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Valaki a környezetében kisebb füllentésre kéri, de ön nem szeret hazudni, és most sem fog, pláne más kedvéért. Így konfliktusba keveredhet, de legalább tudja, helyesen döntött!

Bika (április 21.–május 20.) – Ha a mai nap folyamán nem fojt el csírájában egy vitát, akkor az annyira eldurvulhat, hogy már sehogy sem lehet majd helyrehozni a dolgot. Nem szabad végletekben gondolkodnia!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy munkatársa annyit hízelgett az utóbbi időben, hogy teljesen elbűvölte. Azonban nem tudja, hogy ezek igazi bókok voltak, vagy csupán valamit akar az illető. Hamar kiderül!

Rák (június 22.–július 22.) – Többször is előfordulhat a nap folyamán, hogy elhamarkodottan hoz majd ítéletet. Alább hagy a munkakedve, hangulatingadozás, szókimondó viselkedés. Talán pihenni kellene!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Talán kicsit túlreagált egy problémát és felnagyította a gondokat. Ezzel nemcsak környezetére ijesztett rá kellőképpen, de saját magára is. Gondolja át még egyszer!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – A mai napon a legfontosabb, hogy jusson eszébe, senkinek sem kell bizonyítania a rátermettségét. Már tett le eleget az asztalra ahhoz, hogy bízzanak önben!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Szeretné végre a maga útját járni, és olyan feladatokat végezni, amik személyes fejlődését szolgálják. Ma végre egy olyan üggyel foglalkozhat, ami igazán érdekli!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Talán engednie kellene azon a gyeplőn, ugyanis a munkatársai már morgolódnak egy ideje, hogy túl keményen fogja őket. Rabszolgahajcsárnak gúnyolják a háta mögött!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma nagyon sokat elérhet az embereknél, ha valamelyest kedvesebben bánik velük. Egy kis odafigyeléssel és megfelelő kommunikációval fontos információk birtokába juthat!

Bak (december 22.– január 20.) – Valakinek a bizalmát nem lehet kikényszeríteni. Meg kell érte dolgozni, és az idő eldönti, hogy méltó-e rá az ember. Ha valaki fontos önnek, álljon mellé a nehéz időkben is!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Szilárd meggyőződése, hogy egy bizonyos ügyet csak úgy lehet intézni, ahogy ön a fejébe vette. Ebből nem hajlandó engedni egy hajszálnyit sem, és úgy tűnik, igaza is lesz!

Halak (február 21.– március 20.) – Komoly változás várható az életében, ami az elkövetkezendő napokban be is fog következni. Eleinte talán kicsit nehezen viseli az új dolgokat, de higgye el, jó irányba tart!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!