Horoszkópok

2015.04.13. 15:15

Napi horoszkóp - A Nyilas számára új korszak kezdődhet

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagy hajtáson van túl, de végre utolérte magát és nincs időszűkében. Most már valamelyest megnyugodhat a jövőjét illetően is és egy kicsit előre is tervezhet. 

Bika (április 21.–május 20.)
– Ma bármilyen élmény éri, vagy akármilyen hírt kap, mindent nagyon intenzíven fog megélni. Lehet az jó vagy rossz impulzus, de jelentősen befolyásolni fogja a hangulatát.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Vállalkozó kedve napok óta csak fokozódik, aminek köszönhetően soha ki nem próbált dolgokat tapasztalhat meg. Jóval változatosabb lett az élete, mióta tud igent mondani.

Rák (június 22.–július 22.)
– Mintha megállt volna az idő. Ez az érzés keríti hatalmába a nap folyamán. Jó hír annak, aki esetleg szabadságon tölti a napot, kevésbé annak, aki a munkahelyén érzi ugyanezt.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Pozitív hozzáállása hozzásegítheti ma egy olyan probléma megoldásához, ami már régóta zavarja. A kedve pedig csak jobb lesz ettől a sikerélménytől.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Általában minden fellépés kérdése csupán. Ma különösen igaz lesz, hogy minden az önbizalmon múlik. Ha valamit prezentálnia kell, ma egész egyszerűen hengerelni fog!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Bökkenők ide vagy oda, ma nem lehet fogást találni magán sehogy sem. Ha nehézségbe ütközik, gyorsan leküzdi és már megy is tovább. Otthon egy meglepetés várja!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nem kell mindig mindent az irányítása alatt tartania. Ez különösen igaz lesz a mai napra, ugyanis több ízben is nyugodtan rábízhatja majd magát az egyik barátjára.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ma alkalma nyílik majd belefogni valamibe, ami már régi terve, de eddig félt a megvalósításának a következményeitől. Egy új korszak kezdődhet az ön számára!

Bak (december 22.–január 20.)
– Rossz érzés, de néha le kell írni a veszteséget és tovább kell lépni. Sok energiát fektetett valamibe, ami közel se hozta a várt eredményt, de ön belül ezzel is több lett! Fel a fejjel!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ha teheti, ma fordítson minden időt emberi kapcsolatai ápolására! Például elég régen találkozott legjobb barátjával is, itt lenne az ideje, hogy végre ön telefonáljon neki!

Halak (február 21.–március 20.)
– Úgy érzi, ma mindenki akar önből egy darabot. Nincs túl jó passzban és ezt az ellenségei messziről kiszimatolják. Ne vegye fel a kesztyűt, inkább fordítson hátat nekik!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!