Horoszkópok

2014.09.03. 07:57

Napi horoszkóp - A Nyilas utazzon el egy időre!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos érzelmei ma elmélyülhetnek a kedvese irányában, de egyúttal követelőzővé, sőt féltékennyé is válhat. Nem baj, ha egy kicsit visszafogottabban éli meg a nap történéseit.

Bika (április 21–május 20.)
– A Bika ma stabilizálhatja az anyagi helyzetét, méghozzá úgy, hogy a pluszpénzét nem szórja el felesleges dolgokra, hanem inkább befektetni. Nézzen körül, milyen lehetőségei vannak.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Kedves Ikrek! Ha titkos szerelmet tart fenn, akkor nem ártana sokkal óvatosabbnak lennie, mint a mai napon. Semmi szükség a vakmerőségre, hisz nem akarja, hogy kiderüljön a románc.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rák ma találkozhat valakivel, aki mély nyomot hagyhat a lelkében. Egyrészt örömöt, ám sajnos fájdalmat is. Ha okosan kezeli a dolgait, akkor az öröm lesz hangsúlyosabb!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Ha sportolni támadna ma kedve, akkor válasszon kevésbé balesetveszélyes sportágat, ugyanis nem engedheti meg magának, hogy lesérüljön.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Nem kell ma minden terhet a vállára vennie a munkahelyén, ossza meg a feladatait a kollégájával, mert a stressz, amiben naponta él, előbb-utóbb felőrli az idegeit.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérleg ma figyelmeztető jeleket kaphat a kedvesétől: nem veszi jó néven, hogy egyre több időt tölt a munkahelyén, úgy érzi, elhanyagolja őt és a kapcsolatukat.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A Skorpiót ma a szokottnál is jobban vonzza a misztikum, a rejtélyek világa, ezért bizonyos sarlatánok könnyen kicsalhatják a pénzét. Legyen óvatos!

Nyilas (november 23–december 21.)
– A csillagok azt tanácsolják mára a Nyilasnak, hogy egy időre utazzon el, távol az otthonától és a megszokott emberektől. Csak így jöhet rendbe a lelkivilága.

Bak (december 22–január 20.)
– A Baknak ma egy házastársi veszekedéssel kell számolnia, ami mostanában sajnos nem ritka vendég a háznál. Nem ártana, ha valahogyan mégis közös nevezőre jutna a párjával.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A Vízöntő elégedett lehet, mert ma kiteljesedhet a munkájában, ami nem pénzben mérhető, sokkal inkább erkölcsi elismerésben. És önnek most pont erre van szüksége.

Halak (február 21–március 20.)
– A Halak szeret úszni az árral, szeret mindent rábízni a véletlenre. Ma mégis tudatos döntést kell hoznia egy ügyben, egyszerűen nem kerülheti el az állásfoglalást.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!