Horoszkópok

2014.11.17. 12:46

Napi horoszkóp - A Nyilas végre társasági életet is élhet

A Vízöntő válasszon új sportágat, amivel jól érzi magát.

Kos (március 21.–április 20.) – Bár a hétvége még csak most múlt el, ön mégis mintha már teljesen lemerült volna. Úgy érzi, semmihez sincs ereje. A komoly feladatokat egyelőre tegye félre, töltse az időt tervezéssel.

Bika (április 21.–május 20.) – Népszerűsége igencsak megnőtt, munkahelyén pedig sokan kérik ki a véleményét. Még ha középpontba is került, próbáljon az maradni, aki valójában, segítőkésznek és barátságosnak.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mintha a nap egy film lenne, ön pedig a rendezője. Bár akkor sem biztos, hogy ennyire tökéletesen a kezére játszana minden. A kérdés, hogy mennyire él ezekkel a lehetőségekkel.

Rák (június 22.–július 22.) – Pazarul feltöltődött a hétvégén, az így szerzett lendület pedig biztos kitart a hét első felében. Érdekes tapasztalatokra tehet szert ma, minden megy a maga módján, mégis új kerékvágásban.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A közeli jövőjét érintő fontos kérdésben kellene dűlőre jutnia, de ön halogatja a döntést. Kiállni és hangot adni a véleményének vagy a háttérbe húzódni? Legyen önmaga!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nem olyan régen abbahagyott valamit, amit most bepótolhat. Kellő elszántsággal bír, hogy megvalósítsa álmát, és az akkor lehetetlennek tűnő akadályt most megugorja.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Az előjelek annyira biztatóak egy ügyben, amiben régóta előrelépést vár, hogy szinte előre örül. Azonban a medve bőrére ne igyon előre, egy picit még ki kell tartania!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Egész nap pörög és felfokozott tempóban robotol. Nincs ezzel különösebb baj, de nem biztos, hogy mindenki követni tudja ma. Vigyázzon, nehogy megbántson valakit!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Könnyed feladatok várhatnak ma önre, amikben az utóbbi idők megpróbáltatásai után örömét leli majd. Végre társasági életet is élhet, az estét a barátokkal töltheti majd.

Bak (december 22.– január 20.) – A sok feladat és a teher hibázásra készteti. Ha a továbbiakban is enged a nyomásnak, akkor folytatódik a baklövések sorozata. Állítson fel menetrendet és átlátja majd a helyzetet!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Kicsit fásult lett mostanság, amit a legkönnyebben egy új hobbival kezelhet. Válasszon új sportágat, amiben nem kell egyből profi sportkarrierre gondolni, csak érezze jól magát!

Halak (február 21.– március 20.) – Az őszinteség nagyon rögös, de egyenes út. Tartsa észben, ha párjával kerülne vitába. Bátran mondja el véleményét, ami lehet, hogy nem könnyű, de tiszteletet parancsoló.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!