Horoszkópok

2015.01.27. 12:54

Napi horoszkóp - A Nyilasnak a mai nappal szemben ne legyenek túl nagy igényei

A Kos ma a kisujjából kirázza a problémák megoldását.

Kos (március 21.–április 20.) – A legmegfelelőbb szavakat fogja találni ma a tárgyalásokon. Szinte a kisujjából kirázza a problémák megoldását, mindenki csak ámul majd mennyire magabiztos.

Bika (április 21.–május 20.) – Olyasmibe ártotta magát, amibe nem lett volna szabad, de most már ön is tudja, hogy túl messzire ment. Az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket a hibáikra!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Jó előre tervezett, ami remek döntésnek bizonyult, mert így nem fog lemaradni a kínálkozó lehetőségekről. Ráadásul sokkal jobb pozícióból indul, mint a többiek.

Rák (június 22–július 22.) – Különösen fontos, hogy ma a szokottnál is jobban válogassa meg a szavait. Könnyen megbánthat valakit a környezetében, ha nem figyel az emberek érzéseire.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Őszinte beszélgetéssel van esélyük párjával rendbehozni a dolgokat. Azonban előtte tisztázza saját magában, hogy mit is vár pontosan, és mit képes nyújtani.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egyáltalán nem szereti, ha sürgetik, mivel inkább a saját tempójában szereti intézni a dolgait. Valaki azonban nagyon sürgeti, amiért kénytelen tempót váltania!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Pontosan tudja, hogy ami vonzza, azzal borzasztóan nagyot kockáztat. A tiltott örömmel a meglévő biztosat sodorhatja veszélybe. Mérlegeljen, hogy mit veszíthet!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Most lehetősége lesz átgondolni kapcsolatát, és a családját érintő kérdéseket. Ezek után tiszta fejjel dönthet majd a továbbiakról. Délután sportoljon egy keveset!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A mai nappal szemben ne legyenek túl nagy igényei. Szépen csendben, minden különösebb fennakadás és szenzáció nélkül fog eltelni. Semmit tenni is tudni kell!

Bak (december 22.– január 20.) – Ma kénytelen lesz igazat adni valakinek, akinek amúgy nem szívesen ismeri be, ha tévedett. Legbelül tudja, hogy most az illető látja helyesen a dolgokat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Könnyedén köt majd ma új ismeretségeket és igen kommunikatív kedvében lesz. Kitűnő ötletek is juthatnak az eszébe a nap folyamán, amiket nem ártana kamatoztatnia!

Halak (február 21.– március 20.) – Az egyik ismerőse teljesen megváltoztatja önben a róla alkotott képet. Ez lehet negatív, vagy pozitív változás is. Elgondolkodik majd azon, hogy jó emberismerő e valójában.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!