Horoszkópok

2014.07.16. 15:24

Napi horoszkóp - A Nyilasnak ma nincs kedve takarítani, de sajnos muszáj

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Ma ne végezzen veszélyes háztartási tevékenységeket, fennáll ugyanis egy baleset veszélye. Ha hivatalos ügyeket kell intéznie, akkor időben induljon el otthonról, hosszú sorokra számíthat.

Bika (április 21–május 20.)
– Önre nem jellemzőek az érzelmi kitörések, ma mégis nagyon labilis a lelkiállapota. Próbáljon meg uralkodni magán, főleg a munkahelyén, mert ez kihatással lehet a feladataira is.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek ma azt veszi észre, mint aki a saját szokásainak a rabjává vált. A maga szabta korlátokon pedig csak ön tud változtatni. Kezdjen hozzá már ma, jobban fogja érezni magát.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rákot az utóbbi időben nem részesítette kegyeiben a szerelem istene. Ma azonban végre fordulni látszik a helyzet, semmi kétség, a szívét elrabolta valaki. Vidám és önfeledt napra számíthat.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Egy kis flörtölés még soha senkinek nem ártott meg. Mindössze az a titka, hogy nem kell komolyan venni, játéknak és kalandnak fogja fel.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ne halogassa tovább az egészségügyi problémái megoldását, keresse fel még ma az orvosát. Ha homokba dugja a fejét, attól még nem fog semmi rendbe jönni!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Kedvező fordulat állhat be az ingatlaneladásával kapcsolatosan. A szükséges papírmunkákat már ma el tudja végezni, jó tanácsokat kaphat egy ügyvéd ismerősétől.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ki kell állnia magáért, mert ha nem teszi, akkor elnyomhatják a munkahelyén. Ez nem jelenti azt, hogy erőszakosnak kell lennie, de sokkal határozottabbnak.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Bizonyos családi munkamegosztások már rég felborultak a családjában, miért épp ma csodálkozik el ezen? Lehet, hogy nincs kedve ma takarítani, ám mégis meg kell tennie.

Bak (december 22–január 20.)
– Még egy régi, jól működő párkapcsolatban is előfordulhat, hogy olykor nem értik meg egymást a felek. Ma ez történik önnel, úgy érzi, mintha kedvese egy másik bolygóról jött volna.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A Vízöntő ma azt az örök érvényű szabályt alkalmazza, miszerint legjobb védekezés a támadás. Azért ne vigye ezt túlzásba, mert fordítva sülhet el a dolog.

Halak (február 21–március 20.)
– Szelíd természete nem engedi, hogy felvegye a harcot egy kollégájával. Pedig ma muszáj egy kicsit erőszakosnak lennie, különben elhappolja ön elől a pénzes munkát.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!