Horoszkópok

2014.11.27. 14:31

Napi horoszkóp - A Nyilasnak remek kedve lesz ma

Az Ikrek munkahelyén kedvező lehetőség kínálkozik a továbblépésre.

Kos (március 21–április 20.) – Lehet, hogy ma egy kicsit tűzrőlpattant lesz a stílusa, ami komoly galibákat okozhat önnek. Még ha egy kicsit rosszabb napja is lesz, igyekezzen a mogorva stílust elhagyni!

Bika (április 21–május 20.) – Ne vitázzon annyit feleslegesen párjával. Inkább meg kellene becsülnie társát, aki ön mellett volt a legnehezebb időkben is. Rendezze a problémát egy meglepetéssel!

Ikrek (május 21–június 21.) – Egy nagyon kedvező lehetőség kínálkozik munkahelyén a továbblépésre a nap folyamán. Azonban ne vállalja túl magát, csak akkor vágjon bele, ha van is elég ideje rá!

Rák (június 22–július 22.) – Sok nehezítő körülmény lesz ön ellen a nap folyamán a munkájában. Szívja magát tele önbizalommal és úgy essen neki a teendőknek! Meglátja, leküzdi majd az akadályokat!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Sem a munkájában, sem a párkapcsolatában nem talál most kellő boldogságot. Talán azért van, mert kevés dologra van rálátása. Itt az ideje, hogy kézbe vegye a sorsát!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Próbáljon annyi feladatot elvégezni ma, amennyit csak tud, és akkor a hétvégén nem fogják munkával zaklatni. Ha átverekszi magát a pénteken, pompás hétvégéje lesz!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Nem szabad tartania attól, hogy véleménye nem fog tetszeni mindenkinek. Ha szilárdan hisz az elképzelésében, akkor bátran adjon is hangot neki!

Skorpió (október 24– november 22.) – Roppant fontos sajátosság a humorérzék. Napközben kisebb akadályokba ütközhet, amik bosszanthatják ugyan, de ha elég könnyed, akkor hamar túllendül rajtuk.

Nyilas (november 23–december 21.) – Úgy érzi, hogy nem lehet, hogy minden ilyen jól alakuljon. Remek kedve lesz ma, de a jó hírekkel még pozitívabbá válik a szemlélete. Igenis, bízzon a szerencséjében!

Bak (december 22– január 20.) – Kis túlzással még saját magába is beleköthet, annyira rossz kedve lesz ma. Hódoljon este a hobbijának és felejtse el az egész hetet. Végtére is jön a hétvége!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Adja környezete, de leginkább barátai tudtára, hogy a kritika helyett most bátorításra van szüksége. Jobban mutassa meg az egyéniségét! Csak magabiztosan!

Halak (február 21– március 20.) – Olyan feladatokat kaphat ma, amik igazán kedvesek önnek és amikkel szívesen foglalkozik. Az pedig, hogy öröm lesz a munka, majd a pazar eredményekben is visszaköszön.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!