Horoszkópok

2017.02.18. 17:17

Napi horoszkóp - A Nyilast káosz várja a munkahelyén

A Bikának derűsek a kilátásai a mai napra.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Most keményen meg kell dolgoznia a pénzéért és az elismerésért, de ha elég kitartó, akkor nagy sikert arat. Este mindenképpen ajándékozza meg magát valami kellemes dologgal.

Bika (április 21.-május 20.) - Igazán derűsek a kilátásai a mai napra. Délután óriási öröm éri, ami nagy boldogságot okoz önnek. Nehezére fog esni, hogy ne törjön ki ujjongásban, mint egy kisgyerek.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A jelenlegi feladatára kellene koncentrálnia, ne hagyja, hogy elkalandozzon a figyelme! Este feleslegesen aggodalmaskodik, inkább nézzen meg egy jó filmet, az eltereli a gondolatait.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold erőt, kitartást és fegyelmezettséget ad önnek. Képes lesz tisztázni a legnehezebb helyzeteket is, főleg a párkapcsolatában jelentkező problémákat kezeli jól. 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A legjobb, ha ma csak olyasmivel foglalkozik, amit akár becsukott szemmel is el tudna végezni Leginkább az önálló kezdeményezésektől tartózkodjon. 

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma egymást érik a feszült helyzetek. Maradjon nyugodt akkor is, ha egy megjegyzést provokatívnak talál. Kérdezzen vissza, azzal jobb benyomást kelt.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Több bonyodalom, várakozás adódhat ma, az is lehet, hogy elkésik, vagy lemarad a buszról, emiatt pedig az egész napirendje felborul. Boldog lehet, ha vége lesz a napnak.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne foglalkozzon mások véleményével, így elkerülheti a felesleges veszekedéseket. Hallgatni arany, tartja a mondás, és ez most a leghasznosabb tanács az ön számára.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A munkahelyén önt is káosz fogadja, délutánra azonban már elsimulnak a gondok. A horoszkópja azt jelzi, valaki váratlan ajándékkal, vagy egy izgalmas hírrel lepi meg önt.

Bak (december 22.- január 20.) - Ön mindig tudja, hogy mi a helyes lépés, a helyes választás. Többnyire logikusan közelíti meg a dolgokat, de most itt az ideje annak, hogy hallgasson a megérzéseire is. 

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A család egyik tagjának nagy szüksége van önre, próbáljon meg segíteni neki a bajban. Közös elhatározással és közös munkával komoly sikereket érhetnek el.

Halak (február 21.- március 20.) - Olyan új feladatokat kaphat, amelyek egyáltalán nincsenek az ínyére. Talán még nem késő megbeszélni a főnökével az aggályait - próbálja meg, lehet hogy jobb belátásra bírja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!