Horoszkópok

2014.04.18. 16:07

Napi horoszkóp - A Nyilast ma vérig sérti valaki

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos ma nehezen viseli el a kollégái szokásos viccelődéseit, túlságosan a szívére veszi a poénokat. Pedig nem kellene, mert semmi rosszindulat nincs a munkatársaiban.

Bika (április 21–május 20.)
– Ma éppen azt a személyt fogja megbántani, aki a bajban ön mellett volt mint jóbarát. Ne röstelljen bocsánatot kérni, hiszen a barátságuk többet ér, mint egy ostoba félreértés.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Miért olyan csípős ma a nyelve? Mintha felvágták volna, úgy replikázik mindenkivel. Nehéz ma önnel szót érteni, mert mindenben csak a negatívumot látja meg.

Rák (június 22–július 22.)
– Sok ügyes-bajos dolga lesz ma a Ráknak, nem halogathatja tovább a hivatalos dolgai elintézését. Szerencsére hamarabb és gyorsabban végez, mint azt reggel még gondolta volna.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az Oroszlán nehezen talál kiutat a jelenlegi anyagi helyzetéből, ami nem is annyira nehéz, inkább gubancos. Rendezze a pénzügyeit, akkor az élete is rendeződni fog!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűznek ma egyedüllétre van szüksége ahhoz, hogy tisztán lásson egy ügyben. Csak csendben tudja rendezni a gondolatait és ezután tud helyes döntést hozni. 

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Ma úgy hozhatja az élet, hogy egy nem szokványos helyzetbe kerülhet, ahol az eddigi rutinmegoldásaival semmire sem megy. Vegye elő a hatodik érzékét! 

Skorpió (október 24–november 22.)
– A mai napon olyan régi sérelmek jutnak eszébe, amikről már azt hitte, hogy el is felejtette. De nem! Mi lehet az oka annak, hogy még mindig szomorkodik a múlt miatt?

Nyilas (november 23–december 21.)
– Önnek szerencséje van, hiszen nagyon jó a természete, nem hajlamos a sértődésre, nem haragtartó. Ma azonban lesz egy személy, aki képes vérig sérteni önt.

Bak (december 22–január 20.)
– Kedves Bak! A párkapcsolata csak akkor lesz még megmenthető, ha nemcsak a párja, de ön is együttműködően áll a jövőjükhöz. Ha nem így érez, akkor nincs tovább értelme. 

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ha már napok óta azon gondolkodik, hogy tavaszi fogyókúrába kellene kezdenie, akkor gondolkodás helyett hozzá is kezdhet. Nem holnap, hanem még ma! 

Halak (február 21–március 20.)
– Eljött az ideje annak, hogy bejelentse főnökének: távozik a cégtől, mert új munkahelye van. Ne hagyja magát befolyásolni, ha már egyszer ennyire akarta ezt a változást!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!