Horoszkópok

2015.09.10. 13:12

Napi horoszkóp - A Rák egy nagyon előnyös üzletet köthet a nap folyamán

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– A szerelmi ügyek teljesen lekötik minden figyelmét, még ha akarna, se tudna másra koncentrálni a mai nap folyamán. Talán célszerű lenne lépni is, nem csak szemlélődni!

Bika (április 21.–május 20.)
– Visszahúzódó típus, ami miatt soha nem tudja megragadni a nagy lehetőségeket. Itt az ideje, hogy végre a sarkára álljon és megmutassa, hogy nem olyan fából faragták

!Ikrek (május 21.–június 21.)
– Elég negatív légkör veszi körül ma, amiben nem is tud megfelelően dolgozni. Ha teheti, végezze inkább otthonról a munkát. Nugodt környezetre van most szüksége.

Rák (június 22.–július 22.)
– Egy nagyon előnyös üzletet köthet a nap folyamán, ha hallgat egyik jó ismerősére. Először ugyan kételkedik, de aztán meggyőzik a tények. Ne felejtse el meghálálni a biztos tippet!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma a szokásosnál is jobban kidomborodnak majd az ellentétek ön és a párja között. Minden erejükkel ezt a problémát próbálják megoldani, mert már jó ideje önök közé áll.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Sokáig rágódott a döntésen, és ugyan az az érzése, hogy jó utat választott, de mások kikezdték emiatt. Keményen megdolgozott mindenért, ne foglalkozzon velük!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Fogy az idő és önnek nem marad más hátra, mint hogy bevonja azt is az ügybe, akit semmiképpen sem akart. Azonban meg fog lepődni az illető szorgalmán és kitartásán!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ne lásson mindenkiben ellenfelet, aki más véleményen van, mint ön! Sőt, hallgassa meg a többieket, mert így hasznos információkra tehet szert. Több szem többet lát!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ne üljön fel alaptalan pletykáknak, mert a kedvét is elrontja, illetve, ha rosszul reagál, akkor saját magát is lejárathatja. Inkább járjon utána, honnan eredhet a híresztelés!

Bak (december 22.–január 20.)
– Igaz, hogy a saját maga boldogulása a legfontosabb az embernek, de a céljainkhoz vezető úton tekintettel kell lenni a többiekre is. Ne mindenáron akarja elérni az álmait!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Baráti kapcsolatát teheti tönkre a kibontakozóban lévő románccal. Mérlegeljen, hogy mi a fontosabb: egy régi cimbora, aki kitartott ön mellett jóban-rosszban, vagy a szerelem.

Halak (február 21.–március 20.)
– Jó taktika lehet, hogy egyelőre nem foglal állást egy fontosabb kérdésben. Próbáljon a háttérben maradni és figyelni, hogy a többiek mit reagálnak, és csak aztán lépjen!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!