Horoszkópok

2015.06.25. 12:42

Napi horoszkóp - A Rák egy régi ismerőssel találkozik ma, akinek nagyon megörül

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Minden erejével küzdenie kell a munkatársaival, mert ők úgy gondolják, hogy amin dolgozik, azt lehetne máshogy is kivitelezni. Tartson ki az igaza mellett, az idő önt igazolja majd!

Bika (április 21.–május 20.)
– Kipróbálhatnának valami újszerűt is a kedvesével, mert pusztán a megszokás nem tart össze hosszú távon egy kapcsolatot. Utazzanak el, kiránduljanak egyet a hétvégén!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Mindent elvállalt, ami szembejött önnel az elmúlt időszakban, így itt lenne az ideje tartani egy szünetet, amikor kicsit kifújja magát! Meglátja, előbb-utóbb be fog sokallni!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma találkozhat valakivel, akit nagyon régen látott. Annyira örülni fognak egymásnak, hogy hosszasan beszélgetnek majd. Lehetősége lehet újra találkozni vele. A kérdés, hogy szeretne-e.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Úgy érzi, alapjaiban kellene megváltoznia, mert olyan visszajelzést kapott, ami teljesen elbizonytalanította. Lehet, hogy mégsincs akkora baj, csupán ön nagyította fel azt.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Valami nem úgy sült el, ahogy ön tervezte, de most már késő bánat. Nem tudja megváltoztatni a dolgot, így annyit tehet, hogy emelt fővel továbblép.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Teljesen felesleges előre terveznie, mert a napi teendők úgyis felülírják majd azt! Inkább próbáljon meg csupán sodródni az eseményekkel, könnyebb dolga lesz!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma egy olyan beszélgetésbe keveredhet, aminek sikeressége azon múlik majd, hogy mennyire ismeri a másik felet. Ha még van ideje, készüljön fel belőle!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Valamivel nyitottabban kellene viseltetnie az új dolgok irányába. Ha több impulzust kap, akkor önnek is csak könnyebb dolga lesz dönteni!

Bak (december 22.–január 20.)
– A legjobb lenne hamarjában tisztázni a kényes kérdéseket, mert ha továbbra is kerülgetik a forró kását, akkor csak egymás idejét húzzák és nem jutnak egyről a kettőre.

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Hihetetlenül fog unatkozni egész nap, mert se a kedvese, se a barátai nem érnek ma rá. Nincs mit tenni, nézzen egy jó könyv után, vagy menjen egyet sportolni a szabadba!

Halak (február 21.– március 20.)
– Jókedvében szinte alig bír magával, és el is felejti, hogy valakivel a környezetében nem túl ildomos most ünnepelni. Legyen tekintettel az ismerőse problémájára!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!