Horoszkópok

2015.05.13. 09:08

Napi horoszkóp - A Rák kreativitása a csúcson van

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Igen hajlamos a féltékenykedésre, ezért ma meg kell emberelnie magát, nehogy túlreagáljon egy kényes helyzetet. Bár az illető okot ad rá, hogy így tegyen, mégsem ez a megoldás!

Bika (április 21.–május 20.)
– Egy olyan ügy kerül ma ön elé, amivel már korábban volt dolga, de kudarcot vallott. Gondolja át, mi volt akkor a hiba, és tanuljon az esetből. Ma jóval jobbak az esélyei!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem kell tartania attól, hogy egyedül marad a sok teendővel. Számíthat az egyik barátja segítségére, hiszen ő a legnehezebb időkben is mindig kitartott ön mellett!

Rák (június 22–július 22.)
– Kreativitása a csúcson van, szívesen dolgozik együtt másokkal és magában is. Használja ki az alkalmat és alapozza meg a jövőjét az egyik tervének a megvalósításával!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Több területen is könnyedebben áll az élethez, mint korábban. Végre elismerik szakmai hozzáértését, adva van minden a továbblépéshez. Anyagilag és erkölcsileg is jól fog járni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ne feledje, hogy mindennek meg van az ideje és a helye is. Nem szabad sürgetni a dolgokat, úgyis meg fogja találni a lehetőség még ma. Akkor már csak élnie kell vele!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ha úgyis érzi, hogy esetleg több feladatot kap, mint a többiek se rettenjen el. Ez csupán azért van, mert ön jobban állja a sarat és megbízhatóbb, ezt a főnökei is jól tudják!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Kissé kedvetlen, sokat merengő hangulatban lesz egész nap. Nehezen találja a helyét, és a feladatokat se látja át. Fontos a pozitív hozzáállás, hogy kijöjjön a gödörből.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egyetlen apró lehetőséget sem szabad elszalasztani, mert később megbánhatja, hogy elmulasztotta a kínálkozó alkalmat. Előre nem tudhatja, hogy melyik lesz a nagy dobás.

Bak (december 22.–január 20.)
– Nézzen picit magába és rá fog jönni, hogy a saját kishitűsége okozta a bukást, nem más. Ne hibáztasson mást a kudarcért, álljon fel végre a padlóról és csak menjen tovább!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Az energiái és életkedve arra sarkallják, hogy fogjon bele valami újba. Most annyira jól haladhat, a már megkezdett ügyeivel is, hogy másokra is ösztönzőleg hat munkakedve.

Halak (február 21.–március 20.)
– Egy munkahelyi szerelemnek sok jó és, ugyanennyi rossz oldala is van. Ha van párja, nem biztos, hogy jó alkalom ez most a flörtölésre. Persze ha nincs, nem kell elszámolnia.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!