Horoszkópok

2017.03.03. 17:03

Napi horoszkóp - A Rák külföldről kap jó híreket

A Kos ne túlozza el az evést és az ivást!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- A Jupiter szemben áll az ön jegyében található Marssal. Mindenben el kellene kerülnie a túlzásokat, az evés és ivás területén is. Kapcsolatai is szélsőségesek lesznek.

Bika (április 21.-május 20.)
- Végre van egy kis ideje pihenni, élvezheti az életet kedvére. Azért nem ártana vigyáznia a túlkapásokra a pénz és az érzelmek tekintetében, valamint feltétlenül tartsa be a diétáját is.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Jól teszi, ha ma a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha ön még egy friss szerelem hajnalán van, akkor még ne keverje a barátságot a szerelemmel!

Rák (június 22-július 22.)
- Szerencsés hírek érkeznek külföldről, ami sokszorozza az ön jó érzéseit. Ez valamiképpen az ön jövőjét is befolyásolni fogja, úgyhogy gondolja át ennek megfelelően a terveit!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Segíteni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segítünk, ahogy azt elvárják tőlünk. 

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Ne akarjon minden elvárásnak megfelelni, hallgasson inkább a szívére! Ma fennáll a veszélye, hogy valaki megpróbálja a párja ellen hangolni. Figyeljen oda a pletykákra!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Jobb, ha ma nem akar minden problémát megoldani. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet, de van néhány kellemes program, amivel elütheti az időt addig is. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja ma. Fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barátot. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Ne gondolja, hogy gondtalanul pihenhet. Valamiről megfeledkezett, talán az egyik családtagja, vagy barátja részére kellene egy apró ajándékot vennie.

Bak (december 22.- január 20.)
- A mai nap a pozitív érzések napja lesz. Nyugodtan elébe mehet a lehetőségeknek, főleg, ha vállalja a kezdeményezést. Jó időt választott a beszerzések lebonyolítására. 

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Ha eddig egyedül volt, most hirtelen elege lett ebből az állapotból. Akárhány éves is ön, sohasem késő legalább lelki társra találnia. Ma jó eséllyel megismerkedhet valakivel.

Halak (február 21.- március 20.)
- Fáradtnak érzi magát, ezért erre a hétvégére inkább ne is tervezzen semmit! A pihenésre nagy szüksége lehet. Hagyja a házimunkát, rendeljen pizzát, és maradjon ágyban.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!