Horoszkópok

2014.09.05. 05:41

Napi horoszkóp - A Rák különleges vendéget fogad otthonában

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A mai napon több kötelezettség is nyomja a Kos vállát, aminek eleget kell tennie. Minél tovább halogatja a cselekvést, annál kellemetlenebbül fogja magát érezni a nap végére.

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! Menjen ki a természetbe, felejtsen el minden házimunkát, higgye el, megvárja. Önnek ma arra van szüksége, hogy egyedül legyen, távol az emberektől.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikreknek ma lelkifurdalása lehet, amiért nem viselkedett egyenesen a párjával. Még nincs késő helyrehozni ezt a hibát, csak erőt kellene magán vennie és félretenni a büszkeségét.

Rák (június 22–július 22.)
– Egy igazán különleges hétvége vár a Rák jegy szülöttjeire. Otthonába olyan vendég érkezik, akit már régóta várt, ám álmában sem gondolt arra, hogy egyszer valóban találkozhatnak.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Hát- és gerincfájdalmak gyötörhetik ma az Oroszlánt, ami a sok irodai munkának köszönhető. Ha beiktatja a napirendjébe az úszást, sokat tehet az egészségéért.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűz ma szerencsével járhat, ha összeszedi a bátorságát és megvallja az érzéseit szíve választottjának. Ne féljen a visszautasítástól, kedvese már régóta várt erre a pillanatra.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérleg uralkodó bolygója a társas kapcsolatok és a bizalmas viszonyok házában jár, így számíthat arra, hogy ma semmi sem fogja hidegen hagyni az érzelmeit.

Skorpió (október 24– november 22.)
– Kedves Skorpió! Ne pöröljön annyit a házastársával, inkább örüljön annak, hogy jóban-rosszban kitart ön mellett. Ne feledje, mindenkinek vannak hibái, így önnek is.

Nyilas (november 23 –december 21.)
– A Nyilasnak kiváló a rábeszélő készsége, és a mai napon minden családtagját meg tudja győzni arról, hogy „a döglött ló alszik”. A kérdés csak az: ön is elhiszi ezt?

Bak (december 22– január 20.)
– A Bak nem az a fajta, aki megrettenne az erősebb érzésektől, aki már az első akadálynál feladja a harcot. Szívós természetének köszönhetően ma is célba ér!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Víz-öntő ma egy nehéz döntés előtt áll, és úgy érzi, bárhogyan dönt, az csak anyagi veszteséget jelenthet a számára. Erkölcsileg viszont mindenki fölé emelkedhet.

Halak (február 21– március 20.) – Kedves Halak! Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, ne várja hát tovább a sült galambot, hanem tegyen azért, hogy sorsa jobbra forduljon. Bízzon sokkal jobban a képességeiben!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!