Horoszkópok

2017.07.27. 14:55

Napi horoszkóp - A Rák ma bízzon jobban magában!

A Halak ma találkozhat valakivel, aki teljesen felvidítja.

KOS (március 21.-április 20.) A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne legyen könnyelmű, maradjon mindig készenlétben! Sok lehetősége adódik most, ne hagyja, hogy más kaparintsa meg azt, ami önnek járna

BIKA (április 21.-május 20.) Egy találkozás kavarhatja ma fel az érzelmeit, holott tudta nagyon jól, hogy ez lesz a vége. Mégis belement. Ha legközelebb találkozik az illetővel, próbálja egy semlegesebb terepre hívni.

IKREK (május 21.-június 21.)- Ma eszébe jut egy fontos gondolat, de tíz perc múlva már el is felejti Vagy simán megfeledkezik egy találkozóról, ahol fontos dolgokról lett volna szó. Sok zavaró körülménnyel kell számolnia a mai nap folyamán.

RÁK (június 22.-július 22.) Bízzon jobban magában, ez legyen a mai nap mottója! A sok gonddal, problémával csak így lesz ereje szembenézni. Este megérdemel egy kis „jutalmat.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) Ön egy mélyen érző, megbízható ember, amilyen nem terem minden bokorban. Időnként mégis tud akár rosszindulatú is lenni. De csak akkor, ha nagyon megérdemli valaki. Sajnos ma előfordulhat ilyen.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ne hagyja, hogy mások olyan pénzügyi megoldásokba rángassák bele, amelyek önnek biztosan nem válnak a hasznára.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) -A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha maga sem tudja eldönteni, hogy mit is akar valójában. Ha ön egy szerelmi hármas tagja, akkor alighanem ideje kilépnie ebből!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ma gondoskodjon magának társaságról, akkor is, ha egyébként egyedül él. Remek szórakozásban lehet része, ha a barátaival találkozik, ne legyen hát lusta felkerekedni.

NYILAS (november 23.-december 21.) Munkahelyi gondok kavarhatják fel lelkileg, de ne engedje, hogy ez a családi életét is elrontsa! Elmondhatja ugyan a szeretteinek a baját egyszer, de az estét ne ezzel töltse

BAK (december 22.- január 20.) Komoly felfordulásra számíthat a munkahelyén, és bár mindjárt itt a hétvége, most kétszer annyira kell igyekeznie, mint máskor Délután foglalkozzon egy kicsit magával. Menjen strandolni, úszni, sportolni!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) Egy laza elszólásból ma könnyen lehet fegyver, ami másokat képes megsebezni, ezért ügyeljen arra, hogy kinek mit mond. Fizikailag igencsak kezd lemerülni. Figyeljen oda jobban a táplálkozására!

HALAK (február 21.- március 20.) A szokásosnál is nyűgösebben vág bele a napba. Nem fog azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapota, mert találkozhat valakivel, aki teljesen felvidítja.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!