Horoszkópok

2015.01.16. 14:29

Napi horoszkóp - A Rák ma legyen önzőbb és foglalkozzon többet magával

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Kicsit zűrösek mostanság a napjai, de könnyen felvidulhat. Ma bízza magát párjára, és higgye el, egy jó beszélgetés a szerelmével, és máris sokkal jobb kedve lesz. 

Bika (április 21.–május 20.) – A családján belül ma valaki nagyon megbánthatja, pedig egyáltalán nem gondolta úgy a dolgot, ahogy ön feltételezi. Ne ássák ki a csatabárdot emiatt, legyen megbocsátó!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az utóbbi időben teljesen túlhajszolta magát, a teste pedig elkezdte önnek küldeni az intő jeleket. Szánjon egy kicsit több időt a pihenésre vagy a testmozgásra!

Rák (június 22.–július 22.) – Ön hajlamos másokat maga elé helyezni. Ez egy nagyon szép tulajdonság, de néha önzőnek kell lennie ahhoz, hogy elérje céljait. Ma foglalkozzon csak a saját dolgaival!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egy új élmény vagy valamilyen hobbi teljesen kizökkentette a megszokott kerékvágásból. Élvezze csak az újdonság varázsát, hódoljon az új szenvedélynek bátran!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Akkor éri az embert a legkellemesebb meglepetés, ha az teljesen váratlan. Az ön életében is bekövetkezhet valami teljesen új és izgalmas lehetőség a napokban!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A meglévő biztonságot nyújtót nem érdemes beáldozni valamiért, ami bizonytalan. Néha szükség van kockázatvállalásra, de ön most nem abban a helyzetben van.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A mai napon párkapcsolati problémái lehetnek, amiket próbáljon nem első indulatból kezelni. Ha más megoldás nincs, kérjen tanácsot egyik barátjától.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tervezéssel telnek mostanság a napok és szinte csak a jövőjét fürkészi. Azonban ne csak vágyjon arra, ami még nincs, hanem örüljön annak is, ami van.

Bak (december 22.–január 20.) – Akármennyire is nem szeret, néha nemet kell mondani dolgokra. Meg kell tanulnia szelektálni, mert különben egy sor érdekesebb dologról lemaradhat!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Valaki mintha csak arra játszana, hogy önt kihozza a sodrából. Ne menjen bele ezekbe a vitákba, mert akkor neki szerez vele örömet. Inkább ne is foglalkozzon az illetővel!

Halak (február 21.–március 20.) – Nem kell attól félnie, hogy új ötleteit leszavazzák, önt pedig esetleg kinevetik miattuk. Bátran prezentálja őket még ma és higgye el, hogy sikert fog velük elérni!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!