Napi horoszkóp - A Rák ma legyen önzőbb és foglalkozzon többet magával

2015. január 17., 00:01
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.) – Kicsit zűrösek mostanság a napjai, de könnyen felvidulhat. Ma bízza magát párjára, és higgye el, egy jó beszélgetés a szerelmével, és máris sokkal jobb kedve lesz. 

Bika (április 21.–május 20.) – A családján belül ma valaki nagyon megbánthatja, pedig egyáltalán nem gondolta úgy a dolgot, ahogy ön feltételezi. Ne ássák ki a csatabárdot emiatt, legyen megbocsátó!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az utóbbi időben teljesen túlhajszolta magát, a teste pedig elkezdte önnek küldeni az intő jeleket. Szánjon egy kicsit több időt a pihenésre vagy a testmozgásra!

Rák (június 22.–július 22.) – Ön hajlamos másokat maga elé helyezni. Ez egy nagyon szép tulajdonság, de néha önzőnek kell lennie ahhoz, hogy elérje céljait. Ma foglalkozzon csak a saját dolgaival!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egy új élmény vagy valamilyen hobbi teljesen kizökkentette a megszokott kerékvágásból. Élvezze csak az újdonság varázsát, hódoljon az új szenvedélynek bátran!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Akkor éri az embert a legkellemesebb meglepetés, ha az teljesen váratlan. Az ön életében is bekövetkezhet valami teljesen új és izgalmas lehetőség a napokban!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A meglévő biztonságot nyújtót nem érdemes beáldozni valamiért, ami bizonytalan. Néha szükség van kockázatvállalásra, de ön most nem abban a helyzetben van.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A mai napon párkapcsolati problémái lehetnek, amiket próbáljon nem első indulatból kezelni. Ha más megoldás nincs, kérjen tanácsot egyik barátjától.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tervezéssel telnek mostanság a napok és szinte csak a jövőjét fürkészi. Azonban ne csak vágyjon arra, ami még nincs, hanem örüljön annak is, ami van.

Bak (december 22.–január 20.) – Akármennyire is nem szeret, néha nemet kell mondani dolgokra. Meg kell tanulnia szelektálni, mert különben egy sor érdekesebb dologról lemaradhat!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Valaki mintha csak arra játszana, hogy önt kihozza a sodrából. Ne menjen bele ezekbe a vitákba, mert akkor neki szerez vele örömet. Inkább ne is foglalkozzon az illetővel!

Halak (február 21.–március 20.) – Nem kell attól félnie, hogy új ötleteit leszavazzák, önt pedig esetleg kinevetik miattuk. Bátran prezentálja őket még ma és higgye el, hogy sikert fog velük elérni!


2015. január 17., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...