Horoszkópok

2015.09.07. 16:03

Napi horoszkóp - A Rák ma rég nem látott barátokkal találkozik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ugyan nem a legjobb nap lesz a mai a héten, mégis azért jól érzi magát és a munka is jól fog menni. Igaz, apró bosszúságok akadnak majd, de ezek melyik napon ne lennének?

Bika (április 21.–május 20.)
– Pontosan nem tudja megmondani, hogy miért, de valamiért igen rossz a kedve. Ezt a rossz hangulatot pedig csak egyféleképpen tudja orvosolni, mégpedig a barátokkal!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Bár késznek érzi magát egy fontos feladatra, azért nagyon jólesik önnek, hogy nem egyedül kell szembenéznie vele, hanem lesz segítsége, méghozzá nem is akármilyen!

Rák (június 22.–július 22.)
– Már itt lenne az ideje végre, hogy azokkal a barátokkal is összefusson, akikkel olyan régen találkozott. Sok mesélnivalója van, illetve ők is érdekes történettel szolgálnak.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Eléggé indulatos egy napja lesz ma, és a dührohamait a környezete se fogja tudni mire vélni. Próbálja meg kihúzni a napot és nem hajba kapni minden szembe jövő emberrel!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Ma egyetlen út lehet a helyes, mégpedig a százszázalékos őszinteségé. Lehet bármennyire is nehéz, meg kell mondania az igazat annak a bizonyos illetőnek! Ne féljen!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Olyan feladattal találkozik ma a munkahelyén, amit csak és kizárólag ön képes megoldani. Bátran vesse magát bele a munkába, és meglátja, hamar nagy sikert fog elérni!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egy olyan feladatot is befejez a mai nap folyamán, amit egyáltalán nem vártak öntől, mindenkit meglep a lépésével. Igaz, jól tette, mert felhívta magára a figyelmet!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Roppant élénk a fantáziája, olyan dolgokat is beleképzel a helyzetébe, amikről szó sincs. Próbáljon inkább két lábbal a földön maradni, akkor nem koppan mindig akkorát!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egyelőre még senki sem kongatja a vészharangokat, de ha továbbra is ezt a taktikát követi, akkor igen hamar nagy veszélybe sodorhatja saját magát. Most még nem késő lépni.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nem lesz könnyű, de ma az lenne az igazán jó döntés, ha egyik oldal mellett sem kötelezné el magát egy kérdésben. Mindkét oldalhoz köti valami, de egyiket se válassza!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ahhoz, hogy a legjobban döntsön egy kényes kérdésben, bele kell képzelnie magát az illető helyébe. Ha már átlátta a helyzetet és megértette a motivációját, csak akkor határozzon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!