Horoszkópok

2014.03.11. 10:09

Napi horoszkóp - A Rák nagyon jól elvan a maga kis világában

Az Ikrek mintha egy másik dimenzióban élne, olyan jó a kedve ma, rózsaszín az egész világ ön körül.

Kos (március 21–április 20.) – Nehezére esik ma a munka, nehezen tud koncentrálni, folyton elkalandoznak a gondolatai. A lelkében már érzi a tavaszt, legszívesebben egész nap a természetben sétálgatna.

Bika (április 21–május 20.) – Szép dolog az álmodozás, kellenek is az illúziók, ám nem gondolja, hogy ideje lenne már felnőnie és felnőtt módjára viselkednie? Az ábrándozásból nem lehet megélni!

Ikrek (május 21–június 21.) – Mintha egy másik dimenzióban élne, olyan jó a kedve ma, rózsaszín az egész világ ön körül. Élvezze ki ma a nap minden percét, holnaptól ugyanis újra munkás hétköznapok lesznek.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák nagyon jól elvan a maga kis világában, egészen addig, míg ma egy váratlan esemény ki nem zökkenti a megszokott kerékvágásból. Ne essen kétségbe, nincs itt a világvége!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Túlságosan eltávolodik ma a valóságtól, nem látja reálisan a helyzetét sem a munkahelyén, sem a családjában. Ha ez így folytatódik, szakemberhez kell fordulnia!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ha már megtörtént a baj, ha már elkövette a hibát, akkor azon törje a fejét, hogyan lehetne a rosszból valamiféle jót kihozni. Ne rágódjon a múlton, a jövőt építse magában!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleg életében ma minden pozitívan alakul, ami még tegnap probléma volt, az mára megoldódik, anélkül, hogy bármit is tenne. Bízza magát továbbra is az időre!

Skorpió (október 24– november 22.) – Ma tele lesz munkával, ki se lát belőle, nem lesz ideje arra sem, hogy a lelki sebeit nyalogassa. Főnöke egy különleges feladatot kínál önnek – fogadja el, sok pénzt kereshet vele!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Kedves Nyilas! Engedje el végre a múltat, mert így nem tud egyről kettőre jutni, és úgy viselkedik, mint egy ketrecbe zárt egér, aki a saját farkát kergeti.

Bak (december 22– január 20.) – Kritikus hangulatban van ma a Bak, mindent és mindenkit megkritizál ma a környezetében. Miből gondolja, hogy ön tökéletes, aki soha nem vét hibákat?

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ma mondjon mindig egy mondattal kevesebbet, mint amit szeretne, akkor jól jöhet ki egy nehéz helyzetből, másképp csak még jobban bonyolítja az amúgy is terhelt kapcsolatot.

Halak (február 21– március 20.) – A Halak ne adjon ma tanácsot senkinek a munkahelyén, csak akkor, ha azt kifejezetten kérik öntől. Nem kell a fogadatlan prókátor szerepet magára vállalnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!