Napi horoszkóp - A Rák pihenjen a hétvégén, élvezze az életet!

2016. január 30., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- Nagyszerű nap lesz, az már biztos! Lehet, hogy valami, amit már régóta próbál tető alá hozni, ma végre sikerül. Ez nem csak a napot, de az egész hétvégét bearanyozza majd!

Bika (április 21.-május 20.)
- A vágyait kezdte előtérbe helyezni az utóbbi időben, ami nem is lenne rossz, ha nem rugaszkodott volna el túlságosan is a realitás talajától. Kicsit ésszerűbben gondolkodjon!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Az már ma reggel bebizonyosodik, hogy most nem fog hétvégét tartani, mivel elhalmozták munkával. Fel a fejjel, hamarosan learathatja a sok túlóra gyümölcsét!

Rák (június 22.-július 22.)
- Inkább hagyja rá az emberekre a butaságaikat, és csakis a saját dolgával foglalkozzon. Kapcsolódjon ki, hódoljon valamelyik hobbijának, és élvezze az életet a hétvégén!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Valószínűleg az ön előtt álló lehetőség nemcsak futó kalandot kínál, hanem többről szól. Erre maga is rá fog jönni, ami némileg majd áthúzza a számításait.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Rendkívül büszke egyik kiemelkedő eredményére, de csak most jött rá, hogy ez mennyi munkájába került. Átértékeli a dolgokat, és nem biztos, hogy szívesen folytatná.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ahhoz, hogy elérje a céljait, mindenképpen céltudatosabbnak kell lennie, és egy kicsit sem engedhet a kísértéseknek. Meg kell mutatnia a rátermettségét!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Minden helyzetben megtalálja a nap folyamán a megfelelő szavakat, amelyek egy bizonyos személynek kifejezetten imponálnak majd. Máshogy néz mostantól önre.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Csak úgy tűnik, mintha nem haladna a feladataival, valójában egészen kicsi lépésekben, de folyamatosan közelebb jut a céljaihoz. Senki nem mondta, hogy könnyű út lesz!

Bak (december 22.-január 20.)
- Minden vágya, hogy őszintén, komoly dolgokról beszélhessenek valakivel. Ez az illető azonban eddig folyton elviccelte a helyzetet. Ma végre áttörést érhet el nála!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Villámgyorsan fog végezni minden feladatával. Rendkívül motiválja, hogy hétvége van, és ezért minél hamarabb szeretne végre pihenni, a családjával lenni.

Halak (február 21.-március 20.)
- Sok-sok negatív tényező befolyásolja a napjait, amiket jó lenne lezárni végre, mert amíg nem rendezi őket, csak egy helyben toporog. Ez pedig frusztrációt szül csak.

Heffler Péter

2016. január 30., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...