Horoszkópok

2017.08.06. 11:00

Napi horoszkóp - A Rák remek formában lesz!

A Nyilasnak kicsit távol kellene tartania magát a „világ zajától”.

KOS (március 21.-április 20.) - Valahogy sokkal több szimpátiát és megértést, rokonszenvet érez ma mások iránt. Ennek köszönheti, hogy megszaporodnak ön körül az emberek, és egy váratlan helyzetben segítője is akad.

BIKA (április 21.-május 20.) - A mai napon igazán ereje teljében érezheti magát. Fizikailag is a toppon van, ez pedig arra ösztönzi, hogy valamilyen sportban, vagy intellektuális szórakozásban is kipróbálja magát.

IKREK (május 21.-június 21.)- Nagyon fontos találkozóra kerülhet sor. Habár baráti összejövetelnek, és nem üzleti megbeszélésnek indul a dolog, olyan emberrel hozhatja össze a jósorsa, akivel megalapozhatja a jövőjét.

RÁK (június 22.-július 22.) - Remek formában van! Tudja, hogy mit akar, és azt sikeresen keresztül is tudja vinni. Igaz ez a szívügyekre is - ha „kiszemelt” valakit magának, ma meghódíthatja!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Most szembesülnie kell egy problémával, ami aztán még több gondot szabadít a nyakába A „tűzoltással” telik a napja, újabb és újabb sürgős ügyek kerülnek elő. Este minél hamarabb feküdjön le aludni!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Vénusz kedvező fényszögben van az ön jegyével. Anyagi lehetőségei javulnak. Tető alá hozhat egy fantasztikus üzletet. Ma aztán igazán van oka az ünneplésre!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez kedvezőtlen hatással van a párkapcsolatára. Párja megharagszik önre, teljesen alaptalanul. Beletelik egy kis időbe, mire tisztázzák a dolgot!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ma végre nyíltan és őszintén megmondhatja a véleményét valakinek, és egyben megbeszélheti a problémáit egy lelki társsal. Felszabadítólag hat önre a beszélgetés!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Kicsit távol kellene tartania magát a „világ zajától”, addig, amíg összeszedi magát lelkileg. Egy meditáció este sokat segíthetne ezen. A Szaturnusz még néhány fontos tervét késlelteti.

BAK (december 22.- január 20.) - Most nem csak emberi kapcsolatai vannak rendben, de a munkáival is jól halad. A Vénusz már belépett a Rák jegyébe, és szemben áll az ön jegyével, szerelmi téren nőnek az esélyei.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez sokat segíthet önnek, csak legyen nyitottabb, mert most sok minden másképpen történik, mint ahogy gondolta. Néhány terve egyáltalán nem valósul meg.

HALAK (február 21.- március 20.) - Amivel megbízták, azt nagyon lassan és lelkiismeretesen végezze el. Az új feladatok most nem úgy sikerülnek, mint ahogyan ön eltervezte. Az este remek programokat ígér.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!