Horoszkópok

2015.05.20. 14:37

Napi horoszkóp - A Rák számára komoly anyagi sikerek vannak kilátásban

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A csillagok állása szerint valamilyen nagyszerű kezdetről szólhat most minden. Egy új kapcsolat, új munkalehetőség, költözés, esetleg egy születés az, ami bearanyozhatja a napját.

Bika (április 21.–május 20.)
– Magán múlik most a következő lépés, kedvese is csak önre vár. Igyekezzen megfontoltan mérlegelni és úgy dönteni, hogy a lehetséges végeredmény mindkettejük érdekét szolgálja.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szeretett volna jobban felkészülni egy találkozásra, de ezt a körülmények nem tették lehetővé. Mindenesetre nem kell izgulni, nagyon jól fogják magukat érezni az illetővel!

Rák (június 22.–július 22.)
– Kellemes napok és egészen komoly anyagi sikerek állnak ön előtt az elkövetkezendő időben. Azonban figyelnie kell a költekezésre, ne szaladjon ezért el önnel a ló!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma a szokottnál is nagyobb vágyat érez arra, hogy megvalósítsa az álmait. Kicsit talán a földtől elrugaszkodottak az elképzelései, de nyugodtan gondolkodjon nagyban!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Több területen is helyt kell állnia, amivel a környezete nincs tisztában. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha nem tájékoztatja őket, joggal követelnek öntől folyamatosan.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Itt lenne az ideje meghúzni a határvonalat, hogy meddig megy el valaki miatt. Azzal, hogy vállalta, hogy segít, olyan felelősséget vett a nyakába, ami nagy teherrel jár.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nagy a boldogság, hiszen teljesen bejöttek a számításai, ráadásul az új feladat, amivel igen komolyat léphet előre, is ujjgyakorlatnak tűnik. Legyen hát lehengerlő!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Érzelmi, párkapcsolati téren komoly terveket szövöget, amiket – talán még az ön elképedésére is – ma siker koronázhat. Ne rontsa el azzal, hogy bátortalanná válik!

Bak (december 22.–január 20.)
– Hogyha picit elkeseredve érzi magát a történtek miatt, mert valami nem sikerült, akkor jusson eszébe, hogy így is mekkora örömet szerzett valakinek. Nem volt hiába a fáradozása!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Valamilyen ajándékkal jutalmazza meg az élet ma a nap folyamán, amit nem szabadna visszautasítania. Jusson eszébe a mondás, amit kínálnak, el kell fogadni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nehezen találja a helyét, sokszor inkább a problémákat keresi, semmint a megoldásokat. Egy kevéske kommunikációval azonban jelentősen megkönnyíthetné a helyzetét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!