Horoszkópok

2014.11.19. 12:32

Napi horoszkóp - A Rák szinte minden területen szerencsés lesz ma

A Vízöntőnek arra kell készülnie, hogy a mai nap nem lesz egyszerű.

Kos (március 21–április 20.) – Végezze kellő körültekintéssel a munkáját, ne kapkodjon, mert akkor hibát-hibára fog halmozni. Inkább a minőségre, semmint a mennyiségre törekedjen a munkahelyén.

Bika (április 21–május 20.) – Figyeljen hangulatingadozásaira, mert zavarhatják a környezetében élőket. Próbáljon nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, még ha belül nem is teljesen ezt érzi.

Ikrek (május 21–június 21.) – Olyan kötelezettséget vállalt, ami a sok teendő közepette nyűg lehet. Azonban ha átküzdi magát ezeken a feladatokon, akkor nagy elismerésre tehet szert munkahelyén.

Rák (június 22–július 22.) – Remek időszak áll ön előtt, kezdve a mai nappal. Sok területen szerencse érheti, a munkájában, szerelemben. Sőt, még a szerencsejátékban is, tehát nyugodtan lottózzon.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Vannak dolgok, amiket nem lehet erőltetni. Ön megpróbált mindent, de egy ponton túl már felesleges minden erőfeszítés. Nem ön a hibás, tudja elengedni!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Szeret pontos és precíz lenni, azonban a munkatársai folyton keresztülhúzzák a számításait. Meg kell tanulnia megfelelően motiválni az embereket, ha vezető akar lenni.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Egyik jó ismerősét sokszor kérte, hogy egy dologban legyen a segítségére, de ő a füle botját sem mozdította. Ha nehéz is, csinálja meg maga, hátha észbe kap végre a barátja.

Skorpió (október 24– november 22.) – A nap a megszokott mederben csordogál majd, de az este folyamán egy váratlan meghívást, vagy ajánlatot kaphat. Jövője szempontjából semmiképpen se utasítsa el!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Kicsit több időt is szentelhetne a környezetében élő embereknek. A sok munka miatt elhanyagolta szüleit, testvérét, nem beszélve kedveséről. Itt az idő javítani!

Bak (december 22– január 20.) – Már most izgul egy jövő héti, valamilyen komolyabb esemény miatt. Jobb, ha mihamarabb elkezd tervezni, akkor nem fogja semmilyen váratlan érni!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Fel kell készülnie, hogy a mai nap nem lesz egyszerű. A hét végéhez közeledve már kezdi elhagyni energiája, azonban ha átvészeli a napot este egy nyugodt sétával feltöltődhet.

Halak (február 21– március 20.) – A minap egy vita folyamán szembesült azzal, hogy nem egyeznek elképzeléseik a párjával. Tartson egy kis önvizsgálatot, mert lehet, hogy a hiba nem kedvesénél van.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!