Horoszkópok

2015.07.26. 16:20

Napi horoszkóp - A Rák tekintsen előre, csakis előre!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Nehéz és fájdalmas döntést hozott meg a közelmúltban, de nem lett meg a várt eredmény. Most már nincs visszatáncolási lehetőség, dolgozzon azon, hogy jobb legyen a helyzet! Javítson!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ma ne is gondoljon a munkára! Ha lehetősége van, vegyen ki szabadnapot, mert sok személyes elintéznivalója akad. Semmi terhes, csupán időszerű dolgok.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Több konfliktus is várható a nap folyamán, de ezek nem hozzák ki a sodrából. Ennek ellenére nagy lendülettel végzi majd a munkáját, és még egy előrelépés is várható ma!

Rák (június 22.–július 22.)
– Rengeteg energiája szabadul fel, sikerül túllendülni egy feladaton, ami már régóta nyomta a vállait. Használja ezt a lendületet egy másik nagy akadály leküzdésére! Csakis mindig előre!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Tényleg pazar hangulatban lesz egész nap, de hajlamos lehet megfeledkezni a kötelességeiről. Szerencsére ezek azért nem vészesek, így nem fogják kedvét szegni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ma hosszú távra kötelezheti el magát valami vagy valaki mellett. Alaposan gondolja meg, mert utána már nagyon kellemetlen lesz kihátrálni! Biztos ezt szeretné?

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Úgy érzi, mintha valami külső erő mindig megtorpedózná az erőfeszítéseit, mindig közbejön valami a feladatai vége előtt. Szerencsére azért mindennel végezni fog időben!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Valaki addig hangoztatja a véleményét, amíg táncra nem hívja önt egy jó vitára. Lehet, hogy a fáradt gőz kieresztése még jót is tesz, hiszen annyi feszültséggel van tele!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ma alkalma nyílik majd megmutatni, hogy menynyire rátermett. Magabiztosan megoldja az önre bízott feladatokat, és még valamivel túl is teljesíti azokat!

Bak (december 22.–január 20.)
– Valaki annyira féltékeny lett a sikereire, hogy képes lenne keresztbetenni önnek, ahol csak tud. Nem árt vigyáznia egyes munkatársakkal, legyen körültekintőbb!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Elszántan küzd ma azért, hogy az ötleteit megvalósítsa. Egyik kollégájában társra lel a tervek kivitelezésében. Ne felejtse majd el, hogy ki segített önnek!

Halak (február 21.–március 20.)
– Kisebb apróságok bosszantják, illetve teszik nehézzé a mindennapjait, azonban ezekkel egyelőre nem tud foglalkozni. Nézze a nagyobb képet, az teljesen mást mutat!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!