Horoszkópok

2015.10.27. 14:21

Napi horoszkóp - A Rákoknak remek nap ez a fröltölésre, ismerkedésre!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon fogja bosszantani ma valaki, aki rendkívül megbízhatatlanul viselkedik majd. Sajnos nem tud vele mit kezdeni, és a legrosszabb, amit tehet, hogy indulatosan viselkedik.

Bika (április 21.–május 20.) – Ha nem akar lemaradni valami fontos esti programról, akkor szelektálnia kell a teendőket. Máskülönben könnyen borulhat az egész nap, ön pedig hiába várt annyira!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Elég ideje rágódik valamin, amiben továbbra sem tudott dönteni. Ma viszont már előfordulhat, hogy sürgetni fogják a döntéssel, és talán ideje is lenne határozni végre!

Rák (június 22.–július 22.) – Ha ön egyedülálló, akkor ez a nap olyan alkalmakat kíván a flörtölésre, ismerkedésre, amiket kár lenne kihagyni. Nagyon könnyen szót ért majd mindenkivel!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egyelőre ön sem tudja a pontos okát, de mindenre negatívan reagál. Ha pedig kérdezik, szűkszavúan, durván válaszolhat. Lehet, hogy jobb lenne ma egy kicsit egyedül lennie!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Egyértelműek a jelek, hogy valaki rosszban sántikál, azonban ön túl jóhiszemű ahhoz, hogy ezt észrevegye. Itt az ideje kicsit jobban a dolgok mögé lesni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A legfontosabb, hogy saját magának megfeleljen az ember, és nem kell mindig mások igényeit lesni! Önmagát próbálja időről időre legyőzni! Akkor lesz a legboldogabb!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Pontos, precíz, szorgalmas és vidám lesz az egész nap folyamán. Nagyon kell is ez a jó hangulat, mert egy rendkívül fontos feladaton dolgozik éppen!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Olyan emberekkel kerül szoros kapcsolatba, akik a jövőjére nézve komoly hatással lesznek! Legyen tehát előrelátó, és ha valamelyik nem szimpatikus, se legyen goromba!

Bak (december 22.– január 20.) – Egyelőre hezitál két lehetőség között. Okosan teszi, hogy jól átgondolja a dolgot, mert az a helyzet, hogy miután döntött, már nem lesz visszaút! De ezt ön is tudja!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Borzasztóan idegesíti, hogy nincs elég ideje egy bizonyos ügyre, pedig tudja, ha kicsivel több időt kapott volna rá, igazán maradandót tudna alkotni.

Halak (február 21.– március 20.) – Valaki elárulta magának a legrejtegetettebb titkait, amire ön először nem is tudott pontosan mit mondani. Próbálja megérteni az illetőt és segíteni rajta, ahol tud!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!