Horoszkópok

2016.02.12. 10:03

Napi horoszkóp - A Skorpió komoly elismerésre számíthat

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nem szabad, hogy elhamarkodottan ítélkezzen valaki felett. Ha legyőzi az előítéleteit, akkor egy nagyon kellemes napja lehet, és egy igen érdekes ember ismeretségére tehet szert.

Bika (április 21.–május 20.) – Kicsit többet is foglalkozhat magával, mert az utóbbi időben teljesen háttérbe szorította a saját igényeit. A hétvégén hódoljon a szenvedélyeinek, menjen sportolni, kirándulni, szórakozzon!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ne hagyja, hogy valaki beleszóljon az ön értékrendjébe. Azt csakis maga állíthatja fel, senkinek semmi köze hozzá! Most már meg kell tanulnia a maga útját járni!

Rák (június 22–július 22.) – Alapból rosszul viseli a kritikát, de ma különösen nehezen veszi, ha valaki beleszól a munkájába és megpróbálja kioktatni. A legjobb, amit tehet, hogy meghallgatja és átnéz az illetőn.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – A hétvége szabadsága a képzelőereje számára is ledönti a falakat és megjön az alkotó kedve. Szinte szárnyal a fantáziája, és úgy érzi, hogy ma nincs akadály!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – A siker érdekében valaki olyannal kell együttműködnie, akit amúgy nem éppen szível. A közös cél viszont összekovácsolhatja önöket, és kiderülhet, hogy sok közös van önökben!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nyitott az új ötletekre, elképzelésekre, amikre valljuk meg, hogy most szüksége is lesz, mert mintha megragadt volna egy bizonyos ügyben. A legjobbkor jön a segítség!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Komoly elismerésre számíthat a jövő hét elején, de a sikertől még elválasztja egy kemény hajrá. Ha rászánja a dologra a hétvégét is, akkor nagy lépést tehet előre.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Vegye elő azt a régen letett könyvet, tegyen be egy filmet, ejtőzzön a hétvégén! Pihenje ki magát, mert nagy feladatok várnak önre a közeljövőben.

Bak (december 22.–január 20.) – Sokáig hezitált egy döntéssel kapcsolatban, és amíg gondolkodott az illető elbizonytalanodott a továbbiakat illetően. El kell fogadnia, és tiszteletben tartania!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Kötélből vannak az idegei, és szinte lehetetlen kihozni önt a sodrából, de ma valaki mégis próbára fogja tenni a türelmét. Néha ön is felemelheti egy kicsit a hangját.

Halak (február 21.–március 20.) – Kicsit reménytelennek látja most a helyzetét, azonban a dolgok mégsem olyan sötétek, mint amilyennek jelenleg tűnnek. Higgye el, hogy ott van a fény az alagút végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!