Horoszkópok

2015.01.13. 12:25

Napi horoszkóp - A Skorpió legyen előrelátó!

A mai napon igazán jó lesz a Kos környezetében tartózkodni.

Kos (március 21.–április 20.) – A mai napon igazán jó lesz az ön környezetében tartózkodni, és ön is örömmel kezdeményez beszélgetéseket majd másokkal. Szerelmével és üzletfeleivel is könnyen megérteti magát!

Bika (április 21.–május 20.) – Talán újra kellene értékelnie az elképzeléseit, mert kicsit elrugaszkodottak a földtől. Azonban hiszi vagy sem, egyik régi vágya a mai nap folyamán mégis teljesülni fog!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy apróságnak tűnő dolog fészkelte be magát a fejébe és nem hagyja nyugodni. A legjobb pillanatot is képes elrontani. Ahhoz, hogy önfeledt lehessen, el kellene ezt engednie!

Rák (június 22–július 22.) – Ma nagyon gyorsan és pontosan intézi majd az ügyeit, de eközben talán túlságosan is gépiesen viselkedhet az emberekkel. Hallgassa meg a problémáikat és könnyebben megérti őket!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Rengeteget dolgozik, és a munkakedve valamiért nem a régi. Ugyan az eredményein ez nem látszik, de valamin változtatnia kellene, mielőtt teljesen kiég!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valaki igazán elbűvöli majd a mai nap folyamán, azonban a kedves szavak mögött önös érdek húzódik. Ne hagyja, hogy játsszanak önnel, ne ugorjon egyből fejest!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Legjobb barátja igazán közel áll önhöz, senkiben sem bízik meg jobban, mint benne. Olyan helyzetbe kerülhet ma, amikor barátja teljes mellszélességgel fog kiállni ön mellett.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma valamennyi pénz állhat a házhoz, amit mindennél jobban várt. Fontos, hogy most gondolkodjon kicsit előre is és tartalékoljon. Legyen előrelátó!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Olyan információk birtokába juthat, amelyekkel jelentősen megkönnyíthetik az életét. Viszont nem biztos benne, hogy mennyire lenne sportszerű felhasználni a hallottakat.

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki a környezetében rosszban sántikál és ön előtt nem is tudja sokáig takargatni a titkolnivalóját. Ebben a dologban feltétlenül a megérzéseire hallgasson.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nap tökéletes lehetőségeket kínál a jó csapatmunkára. Szervezői készsége a csúcsán lesz, míg lehengerlő stílusával bárkit maga mellé tud állítani majd!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem lehet tovább húzni, eljött az idő, hogy bizonyos dolgokat lezárjon. Nem szabad keseregnie, hiszen, mint tudja, minden vég egy új kezdet is egyben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!