Napi horoszkóp - A Skorpió legyen előrelátó!

2015. január 14., 00:01
komment
A mai napon igazán jó lesz a Kos környezetében tartózkodni.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.) – A mai napon igazán jó lesz az ön környezetében tartózkodni, és ön is örömmel kezdeményez beszélgetéseket majd másokkal. Szerelmével és üzletfeleivel is könnyen megérteti magát!

Bika (április 21.–május 20.) – Talán újra kellene értékelnie az elképzeléseit, mert kicsit elrugaszkodottak a földtől. Azonban hiszi vagy sem, egyik régi vágya a mai nap folyamán mégis teljesülni fog!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy apróságnak tűnő dolog fészkelte be magát a fejébe és nem hagyja nyugodni. A legjobb pillanatot is képes elrontani. Ahhoz, hogy önfeledt lehessen, el kellene ezt engednie!

Rák (június 22–július 22.) – Ma nagyon gyorsan és pontosan intézi majd az ügyeit, de eközben talán túlságosan is gépiesen viselkedhet az emberekkel. Hallgassa meg a problémáikat és könnyebben megérti őket!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Rengeteget dolgozik, és a munkakedve valamiért nem a régi. Ugyan az eredményein ez nem látszik, de valamin változtatnia kellene, mielőtt teljesen kiég!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valaki igazán elbűvöli majd a mai nap folyamán, azonban a kedves szavak mögött önös érdek húzódik. Ne hagyja, hogy játsszanak önnel, ne ugorjon egyből fejest!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Legjobb barátja igazán közel áll önhöz, senkiben sem bízik meg jobban, mint benne. Olyan helyzetbe kerülhet ma, amikor barátja teljes mellszélességgel fog kiállni ön mellett.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma valamennyi pénz állhat a házhoz, amit mindennél jobban várt. Fontos, hogy most gondolkodjon kicsit előre is és tartalékoljon. Legyen előrelátó!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Olyan információk birtokába juthat, amelyekkel jelentősen megkönnyíthetik az életét. Viszont nem biztos benne, hogy mennyire lenne sportszerű felhasználni a hallottakat.

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki a környezetében rosszban sántikál és ön előtt nem is tudja sokáig takargatni a titkolnivalóját. Ebben a dologban feltétlenül a megérzéseire hallgasson.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nap tökéletes lehetőségeket kínál a jó csapatmunkára. Szervezői készsége a csúcsán lesz, míg lehengerlő stílusával bárkit maga mellé tud állítani majd!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem lehet tovább húzni, eljött az idő, hogy bizonyos dolgokat lezárjon. Nem szabad keseregnie, hiszen, mint tudja, minden vég egy új kezdet is egyben!

2015. január 14., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...