Horoszkópok

2014.08.26. 10:34

Napi horoszkóp - A Skorpió ma csúcsformában lesz

A Bika ma magasabb pozícióba juthat a munkahelyén.

Kos (március 21–április 20.) – A Kos ma meglehetősen merengő, álmodozó és engedékeny kedvében van, aminek sajnos böjtje is lesz: képtelen időre elvégezni a munkáját, emiatt le kell mondania az esti randevúját.

Bika (április 21–május 20.) – Jó hírek a Bikáknak mára: a munkájában fordulhat a kocka, ami eddig nehezen vagy egyáltalán nem ment, az most a kitartásának köszönhetően sikerülhet. Magasabb pozícióba juthat!

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek egy külföldi utazás előtt áll, ami alapvető változást fog hozni az életében. A nagy út előtt azonban ma még el kell rendeznie a pénzügyeit és a függőben lévő személyes dolgait.

Rák (június 22–július 22.) – Kedves Rák! A munkahelyén tartsa meg magának a véleményét, senki sem kérte ugyanis, hogy állandóan megmondja a tutit. Inkább összpontosítson a feladataira, sokkal jobban jár!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlán ma kellemetlen helyzetbe hozhatja a házastársát, ha nem tesz időben lakatot a szájára. Számoljon el magában tízig, mielőtt bármi sértőt akarna mondani.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz ma nem tudja palástolni az érzelmeit, minden, amit gondol, azonnal kiül az arcára. Ám ez egy munkahelyen nem mindig előnyös. Próbáljon meg diplomatikusabb lenni.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kedves Mérleg! A munkahelyén ma elképesztő hírek kelhetnek szárnyra az ön magánéletével kapcsolatosan. A jövőben alaposan gondolja meg, kit avat be a bizalmába.

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió ma csúcsformában lesz, munkahelyén sziporkázik egész nap, este pedig egy társaság mókamestere lehet, sőt, találkozhat valakivel, aki megdobogtatja a szívét.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Kedves Nyilas! Törődjön bele, hogy családtagjai nem minden esetben kérik ki az ön véleményét. Ez ma is így fog történni, ám ezért még nem kell az egész világra haragudnia.

Bak (december 22– január 20.) – Gyermekének ma vigasztaló szavakra van szüksége, nem pedig arra, hogy emlékeztesse az elkövetett hibáira. Egy jó szó, egy ölelés sokkal többet jelent, mint a „hegyi beszéd”.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Víz-öntő ma fellélegezhet, ugyanis hosszú idő után nyertese lehet egy peres ügynek, ami jelentős pénzösszeget eredményezhet önnek. Legelőször házastársával ossza meg a jó hírt!

Halak (február 21– március 20.) – Kedves Halak! A csillagok tanácsa szerint ma a legjobban teszi, ha messze elkerüli az üzleteket és a pénzkiadó automatákat. Anyagi helyzete ugyanis cseppet sem megnyugtató.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!