Horoszkópok

2014.12.17. 09:37

Napi horoszkóp - A Skorpió ma minden, eddig leküzdhetetlennek hitt akadályra megtalálja majd a megoldást

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon sok múlhat ma azon, hogy mennyire hallgat mások tanácsára. Ha megfogadja, amit tanácsolnak önnek, akkor könnyen túllendülhet egy apróbb nehézségen.

Bika (április 21.–május 20.) – Ahhoz, hogy jól érezze magát, nem környezetében kell keresnie a változtatni valót, hanem magában. Legyen magabiztosabb és sokkal leküzdhetőbbnek tűnnek majd a mindennapok.

Ikrek (május 21.–június 21.) – A kemény munka előbb-utóbb, de mindig meghozza a várt sikert. Továbbra is dolgozzon elszántan azon a bizonyos ügyön és hamarabb lesz eredmény, mint gondolná.

Rák (június 22–július 22.) – Egyik közeli barátja fontos kérdésben nyitja majd fel a mai napon az ön szemét. Így megláthat olyan dolgokat is, amiket eddig nem tudott, vagy nem akart észrevenni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Általában el szokta kerülni a konfliktusokat, nem szeret vitázni. Ma azonban akkor jár el a legjobban, ha felvállalja a véleményét és megküzd az igazáért.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Kezd elege lenni a folyamatos plusz munkákból és felesleges körökből. Válaszokat szeretne kapni és eredményeket látni. Nyugodjon meg, hamarosan elnyeri jutalmát!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem ez lesz a legjobb napja a héten, de kitartásának köszönhetően átvészeli majd, hogy aztán az estét már az otthon melegében családi körben tölthesse békességben.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma minden, eddig leküzdhetetlennek hitt akadályra megtalálja majd a megoldást. Csak úgy buzog a tettvágytól, tehát érdemes maximálisan kihasználnia a lehetőségeit!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Munkájával kapcsolatban kisebb nehézségekre számíthat. Azonban semmi olyan, amit több odafigyeléssel, rendszerezéssel ne tudna elsimítani, netán meg is előzni.

Bak (december 22.–január 20.) – Az utóbbi időben volt pár vita otthon, azonban szerencsére elrendeződött minden. Az effajta békesség és nyugodt háttér pedig remek kihatással van a munkájára.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Ön nem gondolja, hogy túl régen hódolt kedvenc sportjának? Épp itt lenne az ideje, hogy az egész napos hajtás után, végre ma egy kicsit mozogjon is. Csak aztán óvatosan!

Halak (február 21.–március 20.) – Alkalmak egész sora fogja érni a mai napon, amikor flörtölhet. Ha éppen nincs párja, akkor tökéletes alkalom nyílik majd arra, hogy kisebb románcba bonyolódjon.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!