Horoszkópok

2015.01.18. 13:35

Napi horoszkóp - A Skorpió ma mindenképpen foglalkozzon családjával,

A Kos ma kiélheti majd kreatív hajlamait.

Kos (március 21.–április 20.) – Ma aztán kiélheti majd kreatív hajlamait! Nem fogja felhúznia magát semmin sem, minden dolgot hagy majd a maga medrében folyni és nem avatkozik bele mások ügyeibe.

Bika (április 21.–május 20.) – Beszélgessen valakivel az álmairól, vágyairól és akkor saját maga is tisztábban fogja látni, hogy mi az, ami lehetséges, és mi az, amiért még tenni kellene valamennyit.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valaki a társaságában eltitkol ön elől egy igen nagy horderejű ügyet, ami borzasztóan bántja. Kérdezzen rá nyugodtan a bizalmatlanság okára, mert úgy érzi, nem szolgált rá.

Rák (június 22–július 22.) – Jobb, ha nem tervez mára nagy feladatokat, mert valami más köti le a figyelmét mostanság. Délelőtt intézze el az ügyeket, amik nem tűrnek halasztást, majd délután foglalkozzon magával!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Igen távolinak tűnő, de mégis elérhető közelségben lévő dolgokról álmodozik. Ma alkalma nyílik majd nagyot lépni ezek megvalósításához. Ragadja meg a pillanatot!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Van amikor be kell látni, hogy elvesztettünk egy vitát. Nem szabad makacsul ragaszkodni az igazunkhoz, mert azzal a saját tekintélyünket is aláássuk.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Úgy érzi, hogy a tökéletes szintet valamiben elérje, még egy kevés időre szüksége lenne. Azonban nincs mese, ma bizonyítani kell a felkészültségét azzal, ami készen van!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma mindenképpen foglalkozzon családjával, kedvesével, mert ha ezúttal is kihúzza magát valamilyen kötelesség alól, akkor hosszú időre kiáshatják a csatabárdot.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Valamelyik ismerőse nagyon jó tanácsokkal fog szolgálni, ön viszont egy kissé szkeptikusan fogadja majd a segítséget. Nyugodtan rábízhatja magát barátjára!

Bak (december 22.– január 20.) – Az utóbbi időben borzasztóan túlhajszolta magát, ami nem tett jót az egészségének. Foglalkozzon ma csakis saját magával és hódoljon az este folyamán a hobbijának.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai napon ne bocsátkozzon nagy költekezésekbe, ugyanis olyan dolgokat vásárolhat, amiket jóval áron felül kínálnak. Várjon még egy keveset!

Halak (február 21.– március 20.) – Egy nagyobb társasági eseményen alkalma nyílik majd valaki olyat megismerni, aki eddig nem tapasztalt érzéseket szabadít fel önben. Adja át magát a pillanatnak!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!