Napi horoszkóp - A Skorpió ossza meg érzéseit, problémáit párjával

2014. december 12., 00:01
komment
Az Ikrek tartson egy hosszú hétvégét és nyugodtan felejtse el a munkát.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0
Kos (március 21.–április 20.) – A hétvége általában a pihenésé kell hogy legyen, ám ön nyerő szériában volt a héten. Bármihez nyúlt, sikerrel járt, ezért, ha nem sajnálja szabadidejét, megéri dolgozni péntek este is!

 

Bika (április 21.–május 20.) – A hétvégén találkozni fog valakivel, akivel komolyra is fordulhat a kapcsolatuk. A kérdés csak az, hogy ön mit szeretne. Ebben az esetben a továbbiak csakis önön állnak.

 

Ikrek (május 21.–június 21.) – Tartson egy hosszú hétvégét és nyugodtan felejtse el a munkát, szabaduljon meg az irodai stressztől és élvezze a család és az otthon nyugtató légkörét. Kapcsolja ki még a telefont is!

 

Rák (június 22.–július 22.) – Zseniális ötletei vannak a munkahelyén, amiket még azoknak a kollégáinak sem tanácsos elmondania, akikkel amúgy jó viszonyt ápol. Jól gondolja meg, hogy kivel diskurál!

 

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ha kicsit kikapcsolódik, még egy új és izgalmas ismeretség is várhat önre. Adja át magát már ma a hétvégének, és akkor igazán felejthetetlenre sikeredhet!

 

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Mindenkinek meg akar felelni, ezért kicsit kaotikus lesz a napja. Azonban, ahogy küzdi le a feladatokat, úgy nő az önbizalma is, délutánra pedig megállíthatatlan lesz!

 

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Pár centivel a föld felett jár, annyira rendben érzi maga körül a dolgokat. Talán azért, mert a napokban kiderült, hogy valaki komoly érzéseket táplál ön iránt.

 

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ossza meg érzéseit, problémáit párjával, ugyanis így sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az önök kapcsolata. Meglátja, hogy a társa is értékelni fogja!

 

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ne vegye magára a kötözködő emberek bántó stílusát, még ha nehéz is, mert ön mindig mindenki szavára ad. Sokat túlórázott a héten, foglalkozzon magával, pihenjen este!

 

Bak (december 22.– január 20.) – Legyen türelemmel az ön környezetében élőkkel szemben. Lehet, hogy kicsit nehezebb napokat élt át, de emiatt ne bántsa azt, aki amúgy csak kedveskedni akarna önnek.

 

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Békésen, az otthon melegében, a családdal telik majd az este. Még akár a lakás szépítgetését is örömmel végzi majd, mivel mindenre marad energiája.

 

Halak (február 21.– március 20.) – Kicsit nehezebben indul majd a napja, de ha tartózkodik a negatív gondolatoktól, megjavul a kedve. A délután már az önfeledt pihenésről szól majd, és el is felejti, ami délelőtt történt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014. december 12., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...