Horoszkópok

2015.05.17. 10:23

Napi horoszkóp - A Skorpió sokat dolgozik, fáradt, ezért legyen türelmes a családjával!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A barátai próbáltak a kedvére tenni, de úgy, hogy ön se tudja pontosan, hogy mit akar, igen nehéz örömet okozni önnek. Kicsit el kellene vonulnia, hogy gondolkodhasson magában!

Bika (április 21.–május 20.)
– Kisebb válságba került. Meg kellene próbálnia szakmai téren kicsit nyitottabbnak lennie a mai napon. Ha így tesz, egy sor új lehetőség fog, szinte kopogtatni az ajtaján.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Más talán már összeroppant volna ennyi munka alatt, de nem ön. Remekül bírja a terhelést és szorgalmasan lépdel előre karrierjében. Csak így tovább, a jutalom nem marad el!

Rák (június 22–július 22.)
– Egyik közeli barátját komoly sikerek értek, amiket nem érhetett volna el az ön segítsége nélkül. Teljesen felvillanyozza barátja boldogsága, itt az ideje a saját céljaira koncentrálnia!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A szerelemmel kapcsolatban ma nyugodtan támaszkodhat a megérzéseire. Ne gondolkodjon sokat, csupán cselekedjen! Meglátja, hogy ez a taktika vezet majd sikerre!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Különösen fontos, hogy ami élmény éri ma, azt megossza másokkal is. Beszélje ki magából, mert egyedül olyan következtetéseket vonhat le, amik nem pontosak.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Remek helyzetfelismerésének köszönhetően ma könnyen fog menni a munka. Sokan adnak majd a véleményére és munkatársai pedig elismerik a munkáját.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma felszínre törhetnek a családi problémák. Annyit hajtott egész nap, hogy estére semmi energiája és kedve nem marad az otthoni problémákra. Legyen türelmes!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Jó lenne valakivel megosztani a problémákat, de úgy érzi, hogy a társa fittyet hány az ön dolgaira. Nem kell aggódnia, mert végül sikerül mindent elrendeznie magában!

Bak (december 22.–január 20.)
– Jó ideje töri a fejét azon, hogy munkahelyet vált, de nehezen határozza el magát, mert fél, hogy anyagilag rosszul jár. Bárhogy is határoz, ma döntenie kell valamelyik oldal mellett.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Maga sem tudja megmagyarázni, hogy miért, de valamiért nagyon rossz a kedve egész nap. Töltse az estét barátaival, vagy kedvenc szórakozásával, attól egyből jobb lesz!

Halak (február 21.–március 20.)
– Valami olyasmiért hibáztatják, amit nem ön követett el és ez borzasztóan rosszul esik önnek. Itt az ideje, hogy mindenki megtudja az ön álláspontját is! Ossze meg nyugodtan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!