Horoszkópok

2014.09.06. 09:29

Napi horoszkóp - A Skorpió szerencsés hét előtt áll

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Anyagilag talán nem zárt mostanság olyan jó napokat, de ez ma megváltozhat, mert egy remek üzlet van kilátásban. Bízzon az érzékeiben, meg fogják mutatni a helyes utat!

Bika (április 21–május 20.)
– Munkahelyén sikerek fogják érni, hogyha saját elképzeléseire támaszkodik. Ne féljen őket felvállalni, mert különben sose tudja, meg mi lett volna ha. Erre a legalkalmasabb a hétfő!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Muszáj egy kicsit a sarkára állnia, mert különben mindenki átnéz magán. Új hét, új lehetőségek, kezdje a hetet magabiztosan! Meglátja, új kapuk nyílnak meg így ön előtt!

Rák (június 22–július 22.)
– Nagy döntések előtt nem árt kikérni mások véleményét is. Bátran beszéljen barátaival, párjával arról, ami a szívét nyomja. Talán ők rávilágítják olyanra, amit magától nem lát.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Minden téren kiegyensúlyozottnak tűnik, és ettől rendkívül magabiztos is, ami nagy erény. De igyekezzen nem átesni a ló másik oldalára, mert ha nem figyel, könnyen hibázhat.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Kedves Szűz! Bár a hétvége már a múlté, de megéri várni a következőre is, szóval ne keseredjen el, amiért ismét hétfő van. Önnel minden nap egy új csoda, így a hétfők is!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Bátran vesse magát ma a munkába, mert szinte bármi, amihez nyúl, ma arannyá változhat. Talán csak arra figyeljen, hogy tizenkilencre már ne feltétlenül kérjen lapot.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Az új hét szerencsés változásokat tartogat az ön számára, amiknek tartóssága csupán azon múlik, mennyire tudja majd megőrizni higgadtságát. Aki lassan jár, tovább él!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Úgy tűnik, mintha nem sikerült volna teljesen kipihennie magát a hétvégén. Ha valóban ezt érzi, ne sajnáljon magától egy szabadnapot, a munka úgyis megvárja.

Bak (december 22–január 20.)
– Eddig nem látott, elsöprő erejű lesz, és nem tud majd ellene mit tenni. Egy egészen izgalmas, és szenvedélyes kapcsolat bontakozhat ki, aminek a legjobb ha csak átadja magát.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A bolygók állása rendkívül kedvező hatással van ma a napjára. Csak döntse el, mit szeretne megvalósítani és bízzon magában. Ma egész egyszerűen nem hibázhat!

Halak (február 21–március 20.)
– Párkapcsolatában bosszúságok érhetik. Ezeknek azonban nem a párja, hanem csakis ön és túlzott féltékenysége az oka. Tanuljon meg végre bízni a párjában!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!