Napi horoszkóp - A Skorpió vegye meg magának, amire régóta vágyik!

2015. január 22., 00:01
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma előfordulhat olyan szituáció, amikor másokra kell hagyatkoznia. Nem szokott és nem is szeret igazán segítséget kérni, de ma el kellene fogadnia, ha valaki felajánlja!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem szabad, hogy elbizonytalanodjon, ha a szakterületén valaki jobban teljesített a közelmúltban, mint ön. Inkább sarkallja a dolog még keményebb munkára!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– A kelleténél talán egy kicsit kényelmesebb lehet ma, így pedig lemarad majd pár dologról. Érdemes lenne azonban nyitott szemmel járnia, mert remek lehetőségek kínálkoznak!

Rák (június 22.–július 22.)
– Nyugtalannak érzi magát egész délelőtt, nem igazán találja a helyét. Igyekezzen minden teendőjét hamar lerendezni és délután egyből az otthon melegébe menekülni!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Ne másokat hibáztasson! Ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozik a mindennapok során, akkor talán érdemes lenne a saját háza táján sepregetni. 

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Lehetősége lenne segíteni valakinek azzal, ha megmondja neki az igazat. Ha úgy dönt, hogy elmondja neki, arra készüljön fel, hogy nem fogja könnyen venni az illető.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Mindenkinek van egy határ, ameddig képes tűrni egy másik ember faragatlanságát, de önnél most betelt a pohár. Azonban, ha beolvas neki, őrizze meg a hidegvérét!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Az utóbbi napokban csökkent a harci kedve. Könnyen javíthat a morálján, ha egy kicsit kényezteti magát. Például vegye meg magának, amire régóta vágyik!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Végre túljutott a tervezés fázisán és hozzáláthat álmai megvalósításához. Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, komoly eredményekre számíthat!

Bak (december 22.–január 20.)
– Úgy véli, hogy valamiért nem tudott maradéktalanul megfelelni magának. Azonban érdemes lenne nem csak ezt az ügyet, hanem a nagyobb képet nézni. Lehet, az mást mutat!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Teljesen más fordulatszámon pörög majd, mint a többiek a környezetében. Egész nap tenni-venni fog, de mindezt örömmel. Este még kedvesével is remekül kikapcsolódnak!

Halak (február 21.– március 20.)
– Nosztalgikus hangulatba kerülhet a nap folyamán, és régi barátságok juthatnak majd eszébe. Van, akivel nagyon régen beszélt, talán itt van az ideje felvenni vele a kapcsolatot! 

2015. január 22., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...