Horoszkópok

2015.06.15. 14:07

Napi horoszkóp - A Skorpión ma semmi nem foghat ki

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Sajnos bebizonyosodik, hogy eddigi tervei hiú ábrándok voltak csupán, nem kivitelezhetők. Egyik barátjában is mélységesen megrendült a bizalma, igaz, a legjobbkor derült ki a dolog!

Bika (április 21.–május 20.)
– Erős késztetést érez már egy ideje, hogy a karrierjével kapcsolatban valamit változtasson. Próbálja csak azt nézni, hogy mi az, ami hasznos és mi az, ami hátráltatja!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egyre több ön körül a feszültség egy bizonyos ügy miatt. Akárhogy idegeskedik is, nem jön rá a dolog nyitjára, a kollégáitól pedig hiába várja a segítséget. Egyelőre koncentráljon másra!

Rák (június 22.–július 22.)
– Anyagi téren fájdalmas lehet a mai nap. Elképzelhető ugyanis, hogy nagyobb kiadás vár önre. Ez azonban egyfajta befektetésnek is mondható, ami a későbbiekben duplán térülhet meg!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A rutinfeladatokban fog otthonosan mozogni, így remek alkalom kínálkozik ma a szőnyeg alá söpört, unalmasabbnak tűnő ügyek megoldására. Azonban egyedül vágjon bele!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Belefásult a munkába, és az eddig kikapcsolódást jelentő programok sem töltik fel teljesen. Kisebb környezetváltozásra lenne szüksége, hogy visszatérjen híres harci kedve!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ne akarjon gyorsabban haladni, mint ahogy az lehetséges. Fontos részletet hanyagolhat el, ha nem elég körültekintő. Bőven van ideje a feladatra, hát ne csapja össze azt!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Remekül indul a napja, de a későbbiekben gondja akadhat abból, ha lebecsüli az adott feladatot. Ha kellőképpen körültekintő, akkor ma semmi nem foghat ki magán!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Kicsit lassabban halad a munkájával, mint általában, de megvan rá az oka. Olyan részletre bukkan, ami komoly szakmai előrelépést jelenthet az ön számára. Beérik a munkája!

Bak (december 22.–január 20.)
– Azon túl, hogy megbántja az illetőt, ha nem fogadja el a segítségét, még a saját dolgát is megnehezíti. Győzze le a gőgjét és meglátja, hogy mennyivel egyszerűbb lesz csapatban!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Most egyáltalán nem bánja, ha sokat kell dolgoznia és bizonyos feladatokkal többet pepecselnie. Kellőképpen kipihente magát a közelmúltban, így tényleg bármivel boldogul!

Halak (február 21.–március 20.)
– Roppant szerencsés, hiszen valaki olyannal hozta össze a sors, aki ugyanazt szeretné, mint ön. Egy rugóra jár az agyuk és közösek a célok. Nem csoda, ha folyton mosolyog!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!