Horoszkópok

2014.11.02. 17:55

Napi horoszkóp - A Skorpiónak különleges élményben lesz része

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Az egész napos kemény munka után édes a pihenés, ezért nyugodtan adja át magát az önfeledt szórakozásnak ma este. Egy romantikus este párjával csakis jó döntés lehet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ma sikerül mindenki figyelmét magára irányítania. Remek hangulatban lesz ma! Kedves, előzékeny, kommunikatív, aminek köszönhetően új ismeretségekre is szert tehet.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Csak úgy buzog a tettvágytól, lefogni sem lehet. Kisebb bosszúságot a háztartási felszerelések okozhatnak. A sok energiájából ezek javítására is fordítson egy keveset.

Rák (június 22.–július 22.)
– A sok spórolás most már meglátszik a bankszámláján. Az utóbbi időben sokat nélkülözött, de remekül kezelte pénzügyeit, így ma végre megveheti, amire olyan régóta vágyott.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ön szeret a maga feje után menni, mások tanácsát pedig rendre elutasítja. Ma nehézre fordulhat a helyzet, ezért tanácsos lenne változtatni ezen a taktikán.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Remekül kamatoztathatja adottságait a nap folyamán, csak maradjon olyan, amilyen valójában is. Ne hagyja magát, álljon ki az igaza mellett, ha vitás helyzetbe keveredik.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Úgy érezheti, hogy valaki folyton keresztbe tesz önnek, és csak megnehezíti a dolgát. A gyanúja teljesen alaptalan. Ne mindig a legrosszabbra gondoljon egyből!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma egy igazán különös élményben lesz része, mert a nap egy nagy meglepetést tartogat önnek. Ez annyira felvillanyozza, hogy napokra megváltoztathatja a hangulatát.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem szeret gyorsan dönteni, pláne fontos döntésekben nem. Ma a siker érdekében lehet, hogy egy kicsivel többet kellene vállalnia. Higgye el, megéri a kockázatot!

Bak (december 22.– január 20.)
– Ma nagyszerű ötletei támadnak majd, amiket érdemes megvalósítania. Minden lépését siker koronázhatja. Remek alkalom, hogy az eddig le nem zárt ügyeket elsimítsa.

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Kisebb feladatok lesznek ma terítéken, amikkel gyorsan el fog menni a nap. Fontos, hogy a legkisebb dolgok is a helyükön legyenek, hiszen tudja, rend a lelke mindennek!

Halak (február 21.– március 20.)
– Csapatban mindig sokkal könnyebb dolgozni és élvezetesebb is. A párkapcsolatra ez pedig különösen igaz, ezért vonja be nyugodtan a teendőkbe kedvesét is.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!