Horoszkópok

2015.02.24. 11:17

Napi horoszkóp - A Skorpiónak ma remek napja lesz

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Munkahelyén ma pattanásig feszülhet a helyzet, mindenkinek lesz egy-két keresetlen szava a másikhoz. Ön akkor jár el a legjobban, ha mindenből teljesen kivonja magát!

Bika (április 21.–május 20.) – Érdekes egy nap lesz, mivel a délelőtt nagyon laza lesz, a délután viszont elég kapkodós. Mindenesetre nem kell elkeserednie, mivel megéri majd fáradozni!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát valakivel, akivel korábban nehezen találták a közös nevezőt. Meglepő vagy nem, de még akár egy románc is kialakulhat!

Rák (június 22–július 22.) – A napokban a hivatása most a legfontosabb. Próbálja minden energiáját a karrierje egyengetésére koncentrálni, mert komoly előrelépési lehetőségei adódhatnak!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Nagy a lendülete és a harci kedve, hogy valami újba belefogjon. Valamilyen új sportágról, hobbiról van szó, aminek köszönhetően úgy viselkedik, mintha kicserélték volna.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Alapvetően ön egy nyugodt ember, de amikor a nap folyamán egyik önhöz közel álló személyt bántják, akkor oroszlánként kel majd a védelmére. Ilyen egy barát!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Már-már azt hinnék az ismerősei, hogy kedveli a veszélyes helyzeteket. Ma ugyanis ismét összecsapni készülnek a feje fölött a hullámok, de az utolsó pillanatban nagyot ment!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Tényleg remek napja lesz! Legyen munkában, vagy szabadságon élvezni fogja, mert kedvére lesz minden. Ritka, amikor minden összejön, tehát becsülje meg!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Már ön is megfigyelhette, hogy akkor teljesít a legjobb, ha kihívások tömkelegével találkozik. A mai nap is erről fog szólni. Tudja a mondást, teher alatt nő a pálma!

Bak (december 22.–január 20.) – Túlságosan bonyolultak egyes ügyek a munkahelyén, legalábbis a kollégái szerint. Úgy érzi, csak ön dolgozik, más pedig henyél. Előléptetésnél meg lesz az eredménye!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Tudatosabban törekednie kellene a lazításra, mert túlhajszolja magát. Állandóan csak a munkán jár az esze, ami lassacskán már rámegy az egészségére is!

Halak (február 21.– március 20.) – A munkahelyén minden rendben lesz, de a baráti és családi kapcsolatai ma egy kicsit cserbenhagyják. Az is lehet, hogy csak nem kell mindent mindig önnek irányítani!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!