Horoszkópok

2015.10.05. 08:25

Napi horoszkóp - A Skorpiónak ma semmi oka nincs panaszra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Mostanában egyáltalán nem válogat az eszközökben, hogy érvényre juttassa akaratát és elképzeléseit. A taktikájával nincs is semmi gond, azonban valakiknek szúrja a szemét.

Bika (április 21.–május 20.)
– Érzelmi téren kissé feszültnek mondható már napok óta, azonban a karrierjében elért sikerek kompenzálni fogják ezt és elégedetten dőlhet majd hátra a nap végén. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Az embernek mindig arra van ideje, amire igazán szeretné, tartja a mondás. Így amikor áttekinti a napi teendőket, próbáljon felállítani egy fontossági sorrendet!

Rák (június 22–július 22.)
– Komoly félelmei voltak a mai naptól, viszont ezek alaptalannak bizonyultak, mert minden úgy megy mint a karikacsapás. Nem ütközik azokba a nehézségekbe, amiktől annyira tartott.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kisebb nézeteltérésbe keveredhet ma a főnökével, aminek csak ön ihatja meg a levét, még akkor is, ha magának van igaza. Csak óvatosan, vigyázzon mit mond!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Már jó ideje nyomja egy feladat teherként a vállait. Ma végre sikerül ezt az ügyet végre lezárni és fellélegezhet. Kicsit ünnepelje meg este a sikeres munkát!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Tény, hogy a változás mindig ijesztő tud lenni, de nem szabad elzárkóznia előle, mert az új helyzet, rengeteg lehetőséget hordoz magában. Érdemes adnia neki egy esélyt!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma aztán tényleg semmi oka nem lesz a panaszra, hiszen annyi kellemes meglepetés éri majd a nap folyamán, mint máskor egy hét alatt. Becsülje meg a pillanatokat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Valami oknál fogva kudarcba fulladnak a próbálkozásai, pedig a lehető legjobban felkészült és az elképzeléseivel sincsenek gondok. Rá kell jönnie miért van ez!

Bak (december 22.–január 20.)
– A hétvégén megismerkedett valakivel, akivel száz százalékig egy húron pendülnek, azonban egyelőre nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonnia.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma csak és kizárólag a halaszthatatlan feladatokat lássa el, semmi olyanba ne fogjon, ami nagyobb lélegzetvételű ügy lenne. Ezeket tartsa meg máskorra!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egy váratlan esemény fogja keresztülhúzni az oly precízen megtervezett napját. Szerencsére ön talpraesett ember, ezért nem fogja nagyon kizökkenteni a hirtelen jött fordulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!