Horoszkópok

2014.12.18. 16:16

Napi horoszkóp - A szerelem kopogtathat ma a Bika ajtaján

Az Oroszlánnak kifejezetten jól fog telni a napja.

Kos (március 21.–április 20.) – Nagy történésekre ne számítson ma! Kisebb rutinfeladatokból fog majd állni az egész nap, amiknél arra kell majd figyelnie, hogy végig megőrizze a koncentrációját.

Bika (április 21.–május 20.) – Ma lehet szó munkáról, hobbiról, egyik sem fogja érdekelni. Valaki más vonja el a figyelmét. Egy régi szerelem vagy egy új kapcsolat, mindegy, de a szerelem kopogtathat ma az ajtaján.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ha valami nyomja a lelkét, akkor a legjobb, ha kibeszéli a problémáját az egyik barátjának. Persze attól nem fog megoldódni a dolog, de legalább egy kicsit megkönnyebbül.

Rák (június 22.–július 22.) – Nagy lendületet és kedvet érez majd a hét utolsó munkanapján. Ez a energia kihathat másokra is a környezetében, örömmel követik majd önt mindenben.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Kifejezetten jól fog telni a napja és még a gondjairól is megfeledkezik. Sokat lesz majd valamelyik családtagja környezetében az este folyamán.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy gondolat már teljesen az őrületbe kergette, nem tudta tőle végezni a munkáját sem. Kiderült azonban, hogy teljesen feleslegesen aggódott!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Legyen nyitott az új dolgokra a mai napon! Valami olyasmit tanulhat, ha nyitott szemmel jár, ami nagy segítséget jelentene az egyik folyamatban lévő ügyéhez.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Délelőtt számolnia kell majd azzal, hogy nem minden fog a tervei szerint alakulni. A délután már jóval nyugodtabb lesz és még egy kellemes meglepetés is érheti.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Bármennyire is úgy érzi, hogy el kell mondania valamit, ne tegye! Karakán véleménye van az egyik ismerősét érintő ügyről, de a legjobb, ha ezt ma még magában tartja!

Bak (december 22.– január 20.) – Nem érdemes halogatni egy feladat befejezését. Annyit küzdött a sikerért, most pedig feladná. Szusszanjon egyet az utolsó roham előtt!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Még ön is meg fog lepődni saját magán, mekkora munkakedvvel veti bele magát a feladatok sorába. Hamar letudja teendőit és kezdődhet a hétvége.

Halak (február 21.– március 20.) – Végre bejött egy régóta dédelgetett vágya, amivel teljesen lenyűgözött maga körül mindenkit. Nem hittek önben, mégis megmutatta!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!