Horoszkópok

2014.09.02. 10:58

Napi horoszkóp - A Szűz építse a vállalati karrierjét!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos kerülje a kellemetlen helyzeteket és embereket, ne engedjen be senkit a magánszférájába, ma ugyanis olyan, mint egy mimóza, rendkívül sérülékeny a lelkivilága.

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! Képzelődése már-már olyan méreteket ölt ma, hogy valóságnak hiszi, ami csupán a fantáziájában létezik. Itt az ideje leszállni a földre és elővenni a józan eszét!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek ma sokkal sötétebben láthatja a helyzetét, a pozícióját a munkahelyén, mint amilyen az valójában. Ne fesse az ördögöt a falra, mert a végén még megjelenik.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rák ma felesleges veszélynek teszi ki magát, amivel bajba sodorhatja nemcsak önmagát, de néhány családtagját is. Legyen óvatos és megfontolt, ha a volán mögé ül.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Egy kissé fel kellene tuningolni az immunrendszerét, mert hamarabb itt a náthás szezon, mint gondolná. Első körben: kevesebb édesség, több mozgás!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűz használja ki a kedvező csillagállást ahhoz, hogy építse a vállalati karrierjét, ma van ugyanis lehetősége arra, hogy előadja főnökének az újításait.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérleg ne feledkezzen meg ma egy jóbarátja születésnapjáról, mert könnyen sértődés lehet a vége. Az egészségi állapotában ma változás állhat be, mégpedig jó irányban!

Skorpió (október 24–november 22.)
– A Vénusz harcban áll a Marssal, ezért a Skorpió érzelmi élete ma igencsak hullámzó. Könnyen előfordulhat, hogy megbánt másokat, de az is, hogy az ön lelkébe gázolnak.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Túl sok stressz, túl sok hajtás volt mostanában a munkahelyén, ráfér önre egy kis kikapcsolódás. Vegyen ki pár nap szabadságot, és ne maradjon otthon, utazzon el pihenni.

Bak (december 22–január 20.)
– A Bak ma nem megy a szomszédba egy kis gonoszkodásért, kifejezetten örül annak, ha borsot törhet egy kollégája orra alá. Csak vigyázzon, mert a bumeráng visszaüthet!

Vízöntő (január 21– február 20.)
– A Vízöntőt ma kihívás elé állíthatja az élet. Két lehetőség közül választhat: vagy felveszi a harcot és megküzd a győzelemért, vagy gyáván elbújik egy sarokban.

Halak (február 21–március 20.)
– A Halak a tehetségét ma beválthatja anyagiakra, főnöke ugyanis nemcsak vállveregetéssel honorálja a munkáját. Most kiharcolhat egy lényegesen magasabb fizetést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!