Horoszkópok

2014.08.31. 12:43

Napi horoszkóp - A Szűz legyen ma nagyon óvatos

A Vízöntő ma a munkahelyén támadásoknak lehet kitéve

Kos (március 21–április 20.) – Csalódás érheti ma a Kost, amit túlságosan is a szívére vesz. Pedig nem történt akkora eget rengető dolog, mint ahogyan érzi. Pár nap és elcsitulnak a kedélyek, helyreáll a lelki béke.

Bika (április 21–május 20.) – Kedves Bika! Alkotókedvét, kreativitását ma kamatoztathatja a munkahelyén, lendületes és tevékeny lesz az egész napja, amit ön igazán élvez, hiszen nem szereti az üresjáratokat.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek ma ne cselekedjen hirtelen, inkább válassza a komótosabb megoldást és bízzon az idő mindent elrendező erejében. Túl sok akadály hárul ön elé, amivel nem tud megbirkózni.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák ma jó eséllyel el tudja intézni az összes hivatalos, függőben lévő ügyeit, semelyik hivatalban nem ütközik ellenállásba. Még arra is marad ideje, hogy elmenjen sportolni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Kedves Oroszlán! Játsszon ma a kivárásra, az idegek harcát ön fogja megnyerni a munkahelyén, szakmai tudását ugyanis senki sem meri megkérdőjelezni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Legyen ma nagyon óvatos, ugyanis elég egy rossz mozdulat és beállhat a dereka. Iktasson be a napi rutinjába sokkal több mozgást, mint eddig.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ha nem ijed meg az elsőre szokatlan dolgoktól, akkor ma egy találkozás hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatokat hozhat önnek. De azért ne élje bele magát teljesen.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kissé megviselik a Skorpió idegeit és az érzelmeit az állandó változások, amik ön körül zajlanak az utóbbi időben. Ma végre egy kis nyugalomra találhat.

Nyilas (november 23–december 21.) – Kedves Nyilas! Ma lehetőséget kap arra, hogy jóvátegye egy múltban elkövetett hibáját. Higgye el, hogy nem lehetetlen, csak nagyon össze kell szednie magát.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak ma hajlamos lehet arra, hogy végleges döntéseket hozzon az életében. Ne tegye! Aludjon rá egyet, lehet, hogy holnap már teljesen más színben látja a világot.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő ma a munkahelyén támadásoknak lehet kitéve, amit azonban kellő intelligenciával ki fog védeni. Tanuljon azonban az esetből, és a jövőben legyen óvatosabb.

Halak (február 21– március 20.) – A Halak merengő, szerelmes lelke ma túlságosan is elkalandozik, olyannyira, hogy elfeledkezik egy munkahelyi találkozójáról. Sajnos ennek következményei lehetnek.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!