Horoszkópok

2014.02.23. 12:14

Napi horoszkóp - A Szűz ma fejest ugorhat egy kapcsolatba

A Kos kicsit lelkesebben is vethetné bele magát a munkába.

Kos (március 21–április 20.) – Kicsit lelkesebben is vethetné bele magát a munkába, bár az igaz, hogy hétfő van, és ez nem az ön napja. Ha összeszedi magát, még időben végezhet, és marad ideje a pihenésre is.

Bika (április 21–május 20.) – Ha túl sokat gondolkodik azon, hogy valamit megtegyen vagy ne tegyen, akkor talán nem is akarja igazán. Aludjon pár napot, mielőtt döntene a kérdésben, és tisztábban fog látni.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma egész nap egy olyan terven gondolkodik, amiről ön is tudja, hogy a jelenlegi anyagi helyzetében nem áll módjában megvalósítani. Bízza a sorsra, mikor jön el ennek az ideje.

Rák (június 22–július 22.) – Először ön sem hiszi el, de a mai napon egyszerűen az ölébe hull egy kiváló lehetőség. Ne szalassza el! És higgyen benne, hogy egyszer az életben önnek is lehet nagyon nagy szerencséje!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Nem érdemes a stabil párkapcsolatát kockáztatnia egy munkahelyi flört miatt, annyit nem ér meg. Inkább gondolkodjon azon, miként tehetné színesebbé a jelenlegit.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz ma fejest ugorhat egy kapcsolatba, ami első látásra meggondolatlanságnak tűnik, ám nem az. Ha úgy érzi, hogy végre eljött az igazi, akkor tegyen a szíve szerint.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Az elmúlt hét után úgy tűnik, mintha csak üdülni ment volna be ma a munkahelyére, olyan laza lesz ma a tempó. Használja ki, és lépjen le előbb, senki sem fog szólni érte.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ön nem kifejezetten közösségi ember, bár jobban tenné, ha a munkahelyén azért ápolná a kapcsolatokat. Ha másért nem, hát az információszerzésért, ami kincset érhet.

Nyilas (november 23–december 21.) – Ma gyorsan és eredményesen tud ügyeket intézni, sehol sem ütközik akadályokba. Este hívja fel egy régi barátját, menjenek el együtt szórakozni, mindkettőjükre ráfér.

Bak (december 22– január 20.) – Ami ma úgy tűnhet, hogy egy ballépése, az a jövőben a szerencséjévé válhat. Ön különben is a türelem és a diplomácia nagymestere, ideje, hogy éljen is ezzel!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ma a pénz játssza a Vízöntő életében a központi szerepet, jelentős anyagi haszonra tehet szert az egyik üzleti tranzakciójával. Ezzel megalapozhatja a jövőjét.

Halak (február 21– március 20.) – Ha mindent a szerencsére és a sorsra bíz az életében, akkor ne panaszkodjon, ha valami nem úgy alakul, ahogyan szerette volna. Tervezzen, legyen sokkal racionálisabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!