Horoszkópok

2016.04.10. 09:48

Napi horoszkóp - A Szűz megcsillogtathatja képességeit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nincsenek könnyű anyagi helyzetben a párjával, de az legrosszabb, amit tehetnek most, hogy elkezdenek kapkodni. Üljenek le és beszéljék meg, hogy mennyit költhetnek!

Bika (április 21.-május 20.) - Egy bizonyos ügy nem tűr halasztást holnapig, ezt ön is tudja. Lehet, hogy rá fog menni a napja, de világos, hogy így vagy úgy, de meg kell oldania a problémát.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Hétvégén valamilyen fontos megmérettetésre készül, ami már most hétfőn leköti a figyelmét. Ha izgul, azzal csak a saját esélyeit rontja. Maximálisan felkészült, nincs mitől tartania!

Rák (június 22.-július 22.) - Nem túlzottan érdemes vitába bonyolódnia ma, mert könnyen elfajulhat a veszekedés. Nemcsak a napját ronthatja így el, hanem egész hetének a hangulatát is megalapozhatja vele.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valaki a szűk baráti köréből vagy a családból egy igen furcsa ötlettel állhat elő a nap folyamán. Ne utasítsa el egyből, inkább gondolja át és tekintsen rá egy jó kihívásként!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma remek lehetőségek adódnak majd, hogy megcsillogtassa a képességeit. A feladat, amit kap, rendkívül fon-tos, önnek mégis ujjgyakorlat lesz csupán.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Hétfő lévén próbálna mihamarabb a teendői végére érni, de a kapkodás hibákat szül. Hagyjon időt minden tevékenységére, az egész hét ön előtt ál még.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ahhoz, hogy meg tudja élni a vágyait, át kell adnia magát az érzéseinek. Régóta titkolt szerelem fűzi valakihez? Álljon oda az illető elő és valljon végre színt!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nehezen viseli a változásokat, de most kifejezetten vonzani fogják. Két kézzel meg is kell ragadnia a kínálkozó lehetőséget, ugyanis a szakmai előrelépése múlhat rajta.

Bak (december 22.- január 20.) - Éppen csak hogy elrajtolt a hét, ön már máris úgy érzi, hogy el van úszva a teendőkkel. Össze kell szednie magát, mert tudja, hogy nem olyan biztos a pozíciója.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A nosztalgikus hangulat nem múlik, nagyon szívesen beszélgetne egy bizonyos illetővel a múltról. Jó régen találkoztak, és lenne pár dolog, amit tisztázniuk kellene!

Halak (február 21.- március 20.) - Kicsit dolgosabb lesz a napja, mint ahogy előre eltervezte. Családi kötelezettségei adódnak, amiket szerencsére hamar sikerül letudnia. Este azért a lazításra is lesz ideje!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!