Horoszkópok

2016.02.26. 14:54

Napi horoszkóp - A Szűz tanulja meg, mindenki a saját kárán tanul

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Kissé nehezen veszi majd a nap akadályait, mivel úgy gondolta, pihenéssel telhet a hétvége, és nem volt felkészülve különféle nehézségekre. Vegyen egy nagy levegőt és duálja neki magát!

Bika (április 21.-május 20.)
- Ne legyen annyira gyanakvó! Bármennyire is az ellenkezőjét gondolja, nem mindenki önnel akar kibabrálni. Sőt, egyesek az ön érdekét szem előtt tartva cselekednek állandóan.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Mindenekelőtt meg kell próbálnia megnyugodni! Csak aztán lásson hozzá a tervei megvalósításához, mert amíg cikáznak a gondolatai, nem lesz képes jó döntés hozni!

Rák (június 22.-július 22.)
- Jóval könnyebben fogja venni a nap fáradalmait, ha megpróbál kicsit rugalmasabb lenni. Ha meghallgatja más véleményét is, abból ön is profitálhat. Többet, mint gondolná!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Most a legrosszabb, amit tehet, hogy haragosokat gyűjt. Még ha van is valaki, akinek szívesen beolvasna, a hétvégén semmi esetre se fogalmazzon meg vele szemben kritikát!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Hiába minden segítség, valaki a környezetében nagy butaságot készül tenni, ön pedig nem tudja lebeszélni róla. Mindenki a saját kárán tanul, ezt neki is meg kell tanulnia.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Szeretne messzebbre jutni, több fizetést, jobb autót, szebb házat, mint mindenki. Azonban néha meg kell állnunk és tudni értékelni azokat a dolgokat, amiket eddig elértünk!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Az ön körüli helyzet igen kedvezőnek bizonyul most merésznek tűnő üzleti vállalkozásokra. Vágjon bele a dologba, melyhez ideális tervezési alkalmat biztosít a hétvége!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Mindig is született optimista hírében állt, és pozitív hozzáállására most is nagy szüksége lesz. Szorongatott helyzetbe kerül a hétvégén, de most is kivágja magát.

Bak (december 22.-január 20.)
- Először engednie kell valakinek, hogy elérje, amit szeretne. A kisujját nyújtja majd és az egész keze kell ennek a személynek, amit ne hagyjon. Persze kicsit engednie kell!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Az anyagiak terén rendkívüli, pozitív fordulat várható a napokban. Még az is lehet, hogy fizetésemelést fog kapni, vagy egy már-már elfeledett ügyből húz némi hasznot.

Halak (február 21.-március 20.)
- Nem számított izgalmakra, beérte volna az unalmas hétvégével is, de az élet máshogy gondolta. Egyáltalán nem várt, örömteli események színesítik majd a szombatját!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!