Horoszkópok

2015.09.30. 13:43

Napi horoszkóp - A Szűz tartson ki, küzdjön meg a céljaiért

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Régóta csak azokra a pillanatokra várt, amik ma fognak elérkezni. Fontos, hogy átgondoltan döntsön, ne kapkodjon! Most nem biztos, hogy az első gondolat lesz a helyes!

Bika (április 21.–május 20.)
– Valami lezárul, más pedig már el is kezdődik a nap folyamán. Az események gyors lefolyása teljesen kibillenti nosztalgikus hangulatból és máris a jövő felé irányítja figyelmét.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Most nem csak magáért felel, így nem veheti félvállról a dolgokat. Ami biztos, hogy jól jönne egy kis segítség most, valamiféle bátorítás. Ezt a barátaitól meg is fogja kapni!

Rák (június 22.–július 22.)
– Kisebb munkahelyi kellemetlenség fogja érni a nap folyamán, amire nem volt felkészülve. Szerencsére a kollégák együttérzése sokat fog segíteni a történtek feldolgozásában.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kicsit már aggódik az egészsége miatt, mert annyit idegeskedett valaki miatt. Ma végre alkalmuk nyílik tisztázni a problémás ügyet, ami nagy súlyt fog levenni a vállairól.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egyenes út vezethet ma a sikerhez, ha nem lesz hajlandó engedni az elképzeléseiből. Tartson ki, küzdjön meg a céljaiért, mert pazar eredmény várja az út végén.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ma alkalma nyílik mindenkinek megmutatni, hogy milyen fából faragták, és nem is fog csalódást okozni. Már-már túl könnyedén megugorva az akadályt végez a feladattal.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ön is belátta a közelmúltban, hogy egyáltalán nem elég az a mozgásmennyiség, amit végez. Ennél több kell, hogy megfelelően karbantartsa magát. Keressen új sportágat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A csónak nyilván nem fog egyik irányba se haladni, ha a benne ülők ellentétes irányba eveznek. Aki erősebb, nyerhet pillanatnyi előnyt, de ez hosszú távon nem vezet sehova!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ma belátja, hogy ön egyedül nagyon kevés ahhoz, hogy mindenkit érintő változást eredményezzenek az erőfeszítései. Partnerre kell lelnie az elképzeléseivel.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Vannak napok, amikor semmi érdekes sem történik. Még azt sem lehet mondani, hogy unalmas lesz, mert ugyan eseménytelen, de gyors lefolyású napnak néz elébe.

Halak (február 21.–március 20.)
– Véletlenül se próbálja meg előásni otthon azt a problémát, ami az utóbbi időben vitákat okozott. Inkább hagyja a szőnyeg alatt, nem hiányzik most a perpatvar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!