Horoszkópok

2015.02.09. 14:11

Napi horoszkóp - A Szűz túl sok terhet cipel magán a munkahelyén

NÉzze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A hetet hatalmas lendülettel kezdte, és szinte megállíthatatlanul menetel a céljai felé. Több időt tud majd szentelni a magánéletének is, jóízű beszélgetések várnak önre!

Bika (április 21.–május 20.)
– Az utóbbi időben rengeteg dolog frusztrálta. Ezeknek a számát kellene lejjebb vinnie és egyből meglátja, hogy nem olyan szürke az élete, mint ahogy pár napja látta.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nagyon jól alakulhat a napja, igen produktív lehet, de csak akkor, ha nem hagyja, hogy a részletek eltereljék a figyelmét a kitűzött célról. Őrizze meg koncentrációját!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma alkalma lesz olyan feladatokat is megoldani, amiket már jó régen besöpört a szőnyeg alá. Sok energiával vág neki a napnak, érdemes lenne ezt a harci kedvet kamatoztatni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kicsit sűrű lesz napja, szinte állandóan csörögni fog a telefon, de remekül kezeli majd a zűrzavart. Az esti órákban egy kis sportolás vár önre kikapcsolódásként.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nincs más út, itt az idő a csapatmunkára. Túl sokáig próbálta egyedül vinni a terheket a munkahelyén, és ma nem csak kérni, hanem végre kapni is fog némi erősítést!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem indult valami fényesen a hét, és az az érzése, hogy ez a nehéz időszak kitart egy darabig. Jó hír, hogy hamar új kihívásokra lel, így előnyt kovácsol az új helyzetből!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Sokat dolgozott mostanság, még a hétvégét is folyamatos munkával töltötte. Itt lenne az ideje a családjával is foglalkozni, főleg, mert egy kis jövevény is érkezik lassacskán!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ma nem ön lesz a társaság középpontjában, kicsit háttérbe szorulhat. Ne izguljon ezen, és főleg ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából, ha esetleg zrikálni kezdenék!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem kell mindjárt a vészharangokat kongatnia, ha nem úgy mennek a dolgai, ahogy szeretné! Nincs szükség drámai változásokra, csupán rendszereznie kell a feladatait!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Minden jel arra mutat, hogy új irányt kell vennie karrierjének. Elég jelzést kapott az utóbbi időben, ma pedig itt lenne az alkalom, hogy változtasson is a dolgain!

Halak (február 21.–március 20.)
– A lényeg, hogy maga mögött hagyja a múlt keserű emlékeit! Ha sikerül mindent lezárnia magában, akkor egyből észreveszi, hogy jelenlegi kapcsolata akár egy életre is szólhat!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!