Horoszkópok

2015.07.03. 10:17

Napi horoszkóp - A Szüzek tele vannak jó ötletekkel, ne féljenek ezekkel előállni!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma igazán szerencsés napja lesz, mivel még idejekorán felfedez majd minden ön elé kerülő akadályt. A délutáni órákban ráadásul munkájában is komoly előrelépést tehet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Fontos érzelmi erőpróbát kell majd ma kiállnia, ugyanis felszínre kerülhetnek olyan, kimondatlan érzések, amikkel nem biztos, hogy most kellene előállnia. Várjon, amíg letisztulnak!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egy remek meglepetést tartogat az ön számára a nap, ami az egyik közeli barátjától fog érkezni. Ez lehet akár egy tökéletes időben kimondott szó is, nem egy tárgy!

Rák (június 22.–július 22.)
– A mai nap valóban problémamentes lesz. Irigylésre méltó energiával rendelkezik majd még este is, szinte nem lesz olyan feladat, amit ne tudna most megoldani!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Talán a mai napon jön el a pillanat, amikor ön is ráébred, hogy új kihívások után kell néznie. Nem lehet valamihez csak megszokásból ragaszkodni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Tele van ragyogóbbnál ragyogóbb ötletekkel, de nem mer velük előállni, mert attól tart, hogy leszólják. Ha meg se próbálja, sose tudja meg, hogy mire lett volna képes!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ön aztán valóban egy racionális ember hírében áll, ezért az a szó, hogy „véletlen” nincs a szótárában. Így a jelek, amiket ma kapni fog, végleg cselekvésre késztetik majd!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Munkájában végre beérni látszik a sok túlóra, pluszmunka, mert főnökeitől ma komoly elismerésre számíthat. Még az sem kizárt, hogy az előléptetést ma ígérik be!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy teljesen új fordulatot hozhat valaki, aki viharként söpör majd át az eddigi nyugodt életén. Persze ez egyáltalán nem teher, hiszen a szerelem kopogtat az ajtaján!

Bak (december 22.–január 20.)
– A közvetlen környezetében ma valaki felbosszanthatja a markáns véleményével. Lehet, hogy csak rossz napja van az illetőnek, éppen ezért próbálja meg nem túlreagálni a dolgot!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Annyira laza napja lesz ma, hogy szinte semmi dolga nem akad. Akár már délelőtt tervezhet egy jó kis kirándulást a családdal. Élvezze ki a ritkán adódó helyzetet!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ma rátör önre egy nosztalgikus hangulat, ami jó érzéssel tölti majd el. Szívesen gondol vissza a régi időkre, nagy cimborákra. Talán itt lenne az ideje, hogy felkeresse őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!