Horoszkópok

2014.12.05. 11:44

Napi horoszkóp - A Szűznek ma igazán szerencsés napja lesz

A Vízöntőnek egy igazán különleges ajándékot tartogat a Mikulás-nap.

Kos (március 21–április 20.) – Mikulás napján igazi ajándékként éli majd meg, hogy végre elássák a csatabárdot szerelmével. Egy nagy séta a természetben pedig remek programot kínál a hétvégére.

Bika (április 21–május 20.) – Önnek a hajtós, fárasztó napok után pihenést fog hozni a Mikulás. A hétvégén végre feltöltődhet majd és új lendületet vehet az év végi hajrára, szüksége lesz minden erejére!

Ikrek (május 21–június 21.) – Határozott véleménye van egy dologról és legszívesebben környezetében jó pár embernek meg is mondaná. Nagy csatákba ne bonyolódjon, maximum egy virgácsot adjon nekik.

Rák (június 22–július 22.) – Hétvége ellenére rengeteg teendője lesz majd. Szívesen fog sürögni-forogni a házban és örömmel takarít, azonban véletlenül se feledkezzen meg a csizma pucolásáról sem!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az utóbbi időben semmi ideje nem volt családtagjaira, rokonaira, mert szinte folyamatosan dolgozott. Legyen ön a Mikulás-napi meglepetés és látogassa meg őket!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Nézze meg a csizmáját! Ma igazán szerencsés napja lesz, mert nem csak a virgácsot úszta meg, hanem tényleg minden terve szerint alakul majd.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Hajlamos arra, hogy a saját érdekeit teljesen háttérbe szorítsa és csak mások boldogulását nézze. Mikulás alkalmából ajándékozza meg magát egy kis kikapcsolódással.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ráférne önre egy önfeledt szórakozás barátaival. Az este nagyon jól telik majd, bulizni indulhat, de öltözzön fel jól, vegyen valami fejfedőt is! Mondjuk egy Mikulás sapkát?

Nyilas (november 23 –december 21.) – Sokakkal bajszot akaszthat ma amúgy teljesen lényegtelen kérdésekben. A rossz hangulatának az okát magának kell megtalálnia. Talán a reggeli virgácstól van a cipőjében

Bak (december 22– január 20.) – Valamelyest változtatnia kell az elképzelésein a napra nézve. Valakinek, aki fontos a környezetében elfelejtett ajándékot csempészni a csizmájába. Javítson mielőbb!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Jobb, ha nem tervez semmit sem estére, mert egy igazán különleges ajándékot tartogat a Mikulás-nap. Végre találkozhat azzal a személlyel, akit már nagyon megismerne.

Halak (február 21– március 20.) – A mai napra ne tervezzen nagyratörő terveket. Csendes otthon ülés legyen ma a program a tévé előtt, ahol nyugodtan majszolhatja a Mikulás-csomag kincseit!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!